- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
jos 1 kako da si stvam moze ime?:nesum:
Вака, отвараш пеинт го пишуваш името, идеш save as 256 color bitmap. Потоа, сликава стави ја во %\Valve\cstrike\logos и готово

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jos 1 kako da si stvam moze ime?:nesum:
probav i ne uspeva go staiv tamu ja uklucuem odam da vidam dali ja ima i ja nemase sto da pravam pisi pobrzo pls!!!Вака, отвараш пеинт го пишуваш името, идеш save as 256 color bitmap. Потоа, сликава стави ја во %\Valve\cstrike\logos и готово![]()
Вака, отвараш пеинт го пишуваш името, идеш save as 256 color bitmap. Потоа, сликава стави ја во %\Valve\cstrike\logos и готово![]()
probav i ne uspeva go staiv tamu ja uklucuem odam da vidam dali ja ima i ja nemase sto da pravam pisi pobrzo pls!!!![]()
Дали снае некој сто требам на программот sxe 7.4 да му писам на consula за да работит ???? ВЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР.POZZ
Да,а за тоа што ти пишува у конзола SXE WORKING OFFLINe или слично,игнорирај го,нормално е така да пишува.1) Го уклучуваш програмот
2) Ја пушташ кантер
3) Играш (програмот си работи у позадина)
Побарај тука, мислам дека таму ќе добиеш драјвери.Aj ke ve molam pratete po PP najnovi driveri za GeForce 8600 GT , ne e temava za toa ali ne znam kaj da se obratam :back:
Aj ke ve molam pratete po PP najnovi driveri za GeForce 8600 GT , ne e temava za toa ali ne znam kaj da se obratam :back: