Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа чепкал и нешто друго братучед ти. Пробај уште еднч реинсталирај ја, ама овој пат избриши ја од Control Panel/Add or Remove Programs. После влези кај што ти беше инсталирана, стои уште еден фолдер Valve, избриши го и пробај. Ако на овој начин ја реинсталираш ти играта, мислам дека ќе ти треба формат на компјутер, во случај ако пак не бива. Мој помош е тој, за друго незнам.Абе v26ka е и претходно го користев и не ми праеше така.
Трол, од контрол панел/адд ремове, ништо не правиш.
Пробај со YourUninstaller. Нема да остане ништо од играта.
Revo Uninstaller = CCleaner. Исто нешто во различно пакување.Revo Uninstaller. Избриши кантерот (вклучувајќи ги и регистрите) направи рестарт и готово :wink:
Требало да пишаш во CS 1.6 сервери, али веќе чим си пишал, да ти одговорам.Дали снае некој ца CSS некој cracked serveri so Zombie da e ?. Само cracked server da e nekoj serveri so Zombie. BЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР. POZZ
Јас те разбрав сервери за CS.:uvo:1 . Ама барам cracked Zombie server ца CSS ( Counter Strike Source ). Ама cracked Zombie server да е. ВЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР. POZZ :wink:
2. Ако може некој да ми дајт msn да ми го пратит Flex Anticheat.