Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Абе v26ka е и претходно го користев и не ми праеше така.
Изгледа чепкал и нешто друго братучед ти. Пробај уште еднч реинсталирај ја, ама овој пат избриши ја од Control Panel/Add or Remove Programs. После влези кај што ти беше инсталирана, стои уште еден фолдер Valve, избриши го и пробај. Ако на овој начин ја реинсталираш ти играта, мислам дека ќе ти треба формат на компјутер, во случај ако пак не бива. Мој помош е тој, за друго незнам.

Трол, од контрол панел/адд ремове, ништо не правиш.

Пробај со YourUninstaller. Нема да остане ништо од играта.

Ваљда во регистри. Ја сепак препорачувам CCleaner.

Revo Uninstaller. Избриши кантерот (вклучувајќи ги и регистрите) направи рестарт и готово :wink:

Revo Uninstaller. Избриши кантерот (вклучувајќи ги и регистрите) направи рестарт и готово :wink:
Revo Uninstaller = CCleaner. Исто нешто во различно пакување.
Ќе му помогни и тоа јас што му го кажав, се надевам.

Дали снае некој ца CSS некој cracked serveri so Zombie da e ?. Само cracked server da e nekoj serveri so Zombie. BЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР. POZZ

Дали снае некој ца CSS некој cracked serveri so Zombie da e ?. Само cracked server da e nekoj serveri so Zombie. BЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР. POZZ
Требало да пишаш во CS 1.6 сервери, али веќе чим си пишал, да ти одговорам.

Еве ти неколку вакви сервери:
217.16.68.231:27019 - Enternet Zombie 1
217.16.68.231:27020 - Enternet Zombie 2
89.190.205.232:27015 - MANIA 1.6 ZombieMod #1
89.190.205.232:27016 - MANIA 1.6 ZombieMod #2

ПС: На последните 2 ти треба Flex Anticheat.

1 . Ама барам cracked Zombie server ца CSS ( Counter Strike Source ). Ама cracked Zombie server да е. ВЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР. POZZ :wink:

2. Ако може некој да ми дајт msn да ми го пратит Flex Anticheat.

1 . Ама барам cracked Zombie server ца CSS ( Counter Strike Source ). Ама cracked Zombie server да е. ВЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР. POZZ :wink:

2. Ако може некој да ми дајт msn да ми го пратит Flex Anticheat.
Јас те разбрав сервери за CS.:uvo:
А тоа со Flex-от, го имаш линкот погоре, кликни само на тоа Flex Anticheat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom