ice_cube
The SexX.
- Член од
- 16 јули 2008
- Мислења
- 2.240
- Поени од реакции
- 309
Реинсталлцц . .извадив v21 пач од на Red линкот неколку страни наназад .. и сега ми е на арапски јазик .. хелп ? :nesvest::nesvest:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реинсталлцц . .извадив v21 пач од на Red линкот неколку страни наназад .. и сега ми е на арапски јазик .. хелп ? :nesvest::nesvest:

цц . .извадив v21 пач од на Red линкот неколку страни наназад .. и сега ми е на арапски јазик .. хелп ? :nesvest::nesvest:
Реинстал.ако не бива пак со реинстал,гуглај малце на нет некој в21 пач на англиски и ке ти го најде..не е до толко тешко.:helou:
go formatirav pc sega go instalirav cs ama nikako nemoam da dodadam server vo favourites
pomos
Ај провери тука.

luge aj pomognete mi kako da napravam serverot sekogas da mi bide online i da nema lag??
Гуглсрч и јас гледав, но тие се така постари мапи. Ги нема ниту на cs-maps.org
Бараше на fpsbanana?
 многу е тоа за барање. Сепак фала :wink:
 многу е тоа за барање. Сепак фала :wink:http://www.sk-gaming.com/file/3281-aimsk_Map_PackНа fpsbanana за терминот awp map ми извади 100 страни,а секоја од нив има по 15 мапи...многу е тоа за барање. Сепак фала :wink: