Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа не се скинови, тоа се GUI's..
еве ви линкови за download на подобрите GUI-a според мене, а тие од fps-banana се живо срање..
CEVO GUI v3.0
MYM GUI
CPL GUI

ROCCAT GUI

Ај доста ви се :helou:

Овие ќе да се за преку STEAM.

За на кантер можеш да си направиш најнормално преку PAINT само треба да ја сечеш сликата на парчиња, и да ги замениш со старите.

Во cstrike/gfx фолдерот негде беа старите, ќе ги најдеш, и само ќе ги замениш со нови и толку. Попросто здравје

се користат и на non-steam :wink:
и во овие gui-a, не е само позадината сменета, имаш некои поедноставни и побрзи опции, scoreboard-от е различен, некаде буквите се подобрени итн..

cl_crosshair_color "255 255 255", ако го подразбираш тоа под поимот зум

еве ви линкови за download на подобрите GUI-a според мене, а тие од fps-banana се живо срање..
CEVO GUI v3.0
MYM GUI
CPL GUI

ROCCAT GUI

Џабе. Секој со свој фкус. Директни се линковите. Стај screenshots да знаеме што симнуваме.

:back:

Koristam Dedicated server i ko ke igram preku mojov server me kicknuva ako imam nad 100ping

Moze li nekoj Dami kazi kako Se zgolemuva Ping-on???

Незнам кој точно Ping Kicker Plug-In го имаш инсталирано, ама пробај со овие:

ping_max ХХХ

amx_maxping ХХХ

highping_max XXX

amx_hpk_ping XXX

(Наместо ХХХ стави си 200-300)

CEVO GUI v3.0
MYM GUI
CPL GUI

ROCCAT GUI

Фала , Фала но јас најдов едно jr-gui како на кагебе исте е :D и коа ке претиснепш Н ти излева тоа TaZ LUq Kuben Neo со какви контроли играат :salut:

Јас не можам да влезам на кајгана серверите. Ми бара некој пач. Ај кој има да пушти :smir::smir::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom