Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
a cek, poveke od 60 fps jas nemozam da imam, do netot e?
fps_max 101 ne moze pak si ostanuva 59-60:cry:

Во оваа тема беше, или прочачкај низ nVidia контрол панелот.. ако не го најдеш тоа, имаш објаснето со слики поназад.

Е а како да направам на десна рака да ми се појавуе пушка а на лева рака пистол кога мењавам сваќате не на една рака се на лева нож на пр а на десна пушката...

Е а како да направам на десна рака да ми се појавуе пушка а на лева рака пистол кога мењавам сваќате не на една рака се на лева нож на пр а на десна пушката...

cl_lw 0

Не прашуј зашто :)

колку што знам cl_lw го менува рекоилот.. така да немој да пишуваш cl_lw 0

јас не реков дека сакам нешто лол .. туку само кажав дека cl_lw 0 го менува recoilot и е забрането на сите лиги и турнири..

За тоа ќе ти треба скрипта, а cl_lw 0 да ти сврши работа. cl_lw 0 е нелегална на турнири (точно no fear :P), со cl_lw 0 се гаси лаг компензацијата и ако имаш пинг над 50 ms ќе осеќаш каснење.

За тоа ќе ти треба скрипта, а cl_lw 0 да ти сврши работа. cl_lw 0 е нелегална на турнири (точно no fear :P), со cl_lw 0 се гаси лаг компензацијата и ако имаш пинг над 50 ms ќе осеќаш каснење.

За у десна оружјето а у лева ножот не постои команда освен таа cl_lw ниту пак скрипта инаку постои за у десна ножот а за у лева оружјето кој сака нека пише cl_righthand -1

За у десна оружјето а у лева ножот не постои команда освен таа cl_lw ниту пак скрипта инаку постои за у десна ножот а за у лева оружјето кој сака нека пише cl_righthand -1
Еве ти пример:
bind 1 "slot1;cl_righthand 1"
bind 2 "slot2;cl_righthand 0"
bind 3 "slot3;cl_righthand 1"
PS Не работи со q (lastinv)
Edit: За тоа што го бара мора да се направи toggle, кој јас не знам да го направам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom