warlic MKD
КирЕ..Поштарот
Јас не сум тој што треба да пораснува , се гледа кој е и ај крај оваа тема не е наменета за раправија , и за спамирање .. :nenene:Ti ke mi kazess dali da spamiram ili ne .. ?Idi porasni be pa posle zbori..
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не сум тој што треба да пораснува , се гледа кој е и ај крај оваа тема не е наменета за раправија , и за спамирање .. :nenene:Ti ke mi kazess dali da spamiram ili ne .. ?Idi porasni be pa posle zbori..
![]()
Јас не сум тој што треба да пораснува , се гледа кој е и ај крај оваа тема не е наменета за раправија , и за спамирање .. :nenene:
12 сум .. бот .Ti pocnuvas be so te boli K** ja dali spamiram ili slicno ? Tisina 11 god imas![]()
12 сум .. бот .
нвм, имам га на ЦД:smir:хмм..не верувам да се скинови.Нели оти кгн 1 и 2 се со СХе а 3 e без СХЕ малце "чудно" е как само тама ти прифаке![]()
КАЖЕЈТЕ КАК Е ШИФРАТА ЗА КОО СТИСКАМ СО DUCK ДА НЕ МИ СЕ ДИГА НИШАНОТ ...:smir: И ЗОШТО КОГА ОДАМ ВО Options немам нишан тама од десно ...
ТнХ.:smir:cl_dynamiccroshair 0
Деца де бе кажејте как да си го видам демото .. тав КНЕЛЕ НООБЕРО и другите шо мислат оти сум читер ! как да го видам ? довнлоадирах го , на Десктоп ми е .. Ама само незнам како ...:smir: