Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
e moi ratni drugovi koga bev ranet mnogu moi soborci sakaa da mi pomognat a nekoi se k..c..a i jas na krajot ja resiv mojata bolka.Ni help ni cl_right hand ni re instalacija tuku ides vo opcionen pa video pa renderer pa selekt D3D prifati go maliot i se smeni oruzjeto od levo na desno. I sega setam od server na server i segde mi ja kinat glavata kako NA PETEL .

Биди упорен ке успееш.

Aбе имам забележано еден на сред менвење пачка(на калаш на пр. или на која било пушка) да почне да пука. Дан знајт некој како е то можно???

Aбе имам забележано еден на сред менвење пачка(на калаш на пр. или на која било пушка) да почне да пука. Дан знајт некој како е то можно???

Пачка ?!?!?!?
Што збор ке беше тоа :(

Како се менува бојата на буквете (жолта=бела) ?

Маусот ако ти е канта ако ти заглавува.

Маусот ако ти е канта ако ти заглавува.
E ама се разбравме:pos2:
иначе пачка(за тој погоре) значи исто што и шаржер(ко ке менвиш муниција) :)

И ај ако знајт некој како се изведвит то на сред менвње да почнит да пукат нека кажит плс???

luge daj pomognete zosto koga kreiram server i im dadam ip na moite drugari za da igrame ne mozat da me najdat???pls help :salut::salut:

E ама се разбравме:pos2:
иначе пачка(за тој погоре) значи исто што и шаржер(ко ке менвиш муниција) :)

И ај ако знајт некој како се изведвит то на сред менвње да почнит да пукат нека кажит плс???

Ednostavno, dokolko imash previsok ping.. taka ti se prciniva sepak ne puka.. a sega ako trosi kursumi znachi mausot ti e KRSH

фала Ногу :):smir:

Е ади а може ли да пишува со зелена боја ? има ли шифра ?

МенуваЈ ги само бројкете ќе најдеш некој боја :)

пробај за зелена con_color "000 1000 000"

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom