Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
фејмоус види одпозади дали ти е приклучен микрофонот , а ако е прикључен види да не е во погрешка дупче:) Или па оди врати го:)

Па не си го наместил у контрол панел. Прочепкај таму во Sound.... ќе се снајдеш...
Ти може дами помогнеш тоа у контрол панел шо треба да чачкам??
КИНДЕР од зад се мее проврзано как шо треба :>)

Ако може некој за хелп да ми објасне некој пат ми излева нешто у горнио десен агол FL_ClFlush Packer...така нешто и ми дига лаг и се окочува и после 2-3 секунди пак може да играм.дали е мош до интернето оти тии 2-3 дена ного паѓаше и затва ми дигаше лаг? ПОзз!

и јас мислев дека е заради тоа бидејки додека не ми пагаше нетот деновиве не пишуваше така.Фала!

и јас мислев дека е заради тоа бидејки додека не ми пагаше нетот деновиве не пишуваше така.Фала!

до интернето јордо 100 % и на мене така праваше кабел-нет у последно време шииииит

ПС : Оти нејке да го доунлоадира sxe-injected нешто не фака незнам оти[/quote]

BumP

Фала Русин а може да си игра ако не си корисник на АДСЛ ?

Знае ли некој детално да објасно што се треба за да се креира Half-Life сервер за да може да се игра преку интернет, да влегуваат други играчи без проблем..... исто како и CS Non Steam....

Пробав симнав HLDS v4.1.1.0 од FilePlanet, правам Dedicated Server, и ми вика дека е стара верзијата, а понова нема искочено :nesum:

Пробав и само да креирам, па да пишам sv_lan 0 во конзола, и тогаш на другите им го дава оној ерор (Class C)

Да не треба да се симне некој посебен patch, fix...

Ако знае некој, или пробал, или направил..... ве молам нека пише тука на оваа тема!

Фала однапред!
Поздрав!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom