Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Нема врска ова со антивирусот, а за болдираното, не сум од вчера, знам што треба да правам :). Него проблемов се појави откоа искочи најновата верзија на sXe-то. Ваљда ќе треа да напраам мала пауза дур не искочи ново :)

Пробај реинстал ебаго :)

abe ja imam cs v.32 veke podolgo vreme i ne mi zaebaase ama ja reinstalirav i pocna da mi pisuva invalide cd key i nz so da praam probav reinstal nejke da se poprai

Каде ти вика инвалид CD-KEY?

инвалид CD-Key пишува кога бараш сервери на интернет да играш и на некои неможеш да флезеш незнам зашо и ти пише INVALID CD-KEY i има close..а ако ти пише на кГн така незнам зошто.. позз

инвалид CD-Key пишува кога бараш сервери на интернет да играш и на некои неможеш да флезеш незнам зашо и ти пише INVALID CD-KEY i има close..а ако ти пише на кГн така незнам зошто.. позз

Invalid CD key пишува на стим сервери доколку немаш стим. А на нон-стим не би требало...

Ахам..затоа ти пишува..стеам ти треба да купиш.. имаш и тема затоа! Позз И пуцај!

Помош!!!

Дали некој ги има мапите на counter-strike 1.6 Gungame,јас зошто форматирав pc-to и сега незнам од кај ги свалив

Ако ги има некој нека ги закачи овде или на rapidshare.com

Добро се снајдов,фала:)
сега имам проблем
имам amxx mod v 1.76c и сакам да ја надоградам на 1.80 т.е најновата
И сега свалив counter strike пакетот го ставив во аддонс пишам во сервер конзолата meta list i ми вика 1.76c зошто ми е а треба 1.80.

Ми треба за ова помош јас мислам дека се проблем .dll фајловите.Треба нови а неможам никаде да ги најдам..

Добро се снајдов,фала:)
сега имам проблем
имам amxx mod v 1.76c и сакам да ја надоградам на 1.80 т.е најновата
И сега свалив counter strike пакетот го ставив во аддонс пишам во сервер конзолата meta list i ми вика 1.76c зошто ми е а треба 1.80.

Ми треба за ова помош јас мислам дека се проблем .dll фајловите.Треба нови а неможам никаде да ги најдам..

Пробај тука.
Симни си го најновиот AMX mod X, стариот тргни го на страна (цел фолдер ADDONS на десктоп стај го, пример) стај си го овој у CSTRIKE фолдерот, и после префрлај си plug-ins, сетинзи....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom