Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
momci... awe kupih si nova testatura i sakam da napraam Screen Shot ama so mi dadee od tama drajvere i saa instalirah i ne mi rabote ss.. kako mozam da gi izbrisam probah od control panel nema so da brisam so da napraam mi treba ova kopce Ss... bidejki nogo jaki scorove praam na cs :))))))) pozz... aj nekoj ak znaa nekoo magii da napraam neka pomogne

Ej aj pls nekoj pomos kako da go opravam hamachi . . kje addnam adresa na prijatel . . i potoa u lan ne izleguva kreiranoto . .
help someone

Updating CS 1.6 to v32.

Ке може ли да играм кантер на кајгана серверите ако ја апдејтирам играта на в32? Ако не, why кајгана не ги апдејтират серверите?

Ќе може линк од кај да слегнам играта??

Фала. Ја слегнав ЦС па очекувајте ме на сервер немојте да плачете..:wink: Ако ве тепам многу..

Ај ако може да помогнете... иам проблем еден. Скоро секад коа сакам да се стаам на кајгана, она грдоно шо се пуни, се пуни до трето квадратче и тука застанува. После едно 5-10 минути се гаси тоа грдото и вика connection has timed out или така нешо... И ова ми се дешава само на кајгана. Ретко коа сум влегол без вакви лајнарии...

Ај ако може да помогнете... иам проблем еден. Скоро секад коа сакам да се стаам на кајгана, она грдоно шо се пуни, се пуни до трето квадратче и тука застанува. После едно 5-10 минути се гаси тоа грдото и вика connection has timed out или така нешо... И ова ми се дешава само на кајгана. Ретко коа сум влегол без вакви лајнарии...
Па најверојатно слаба конекција.

Еј мамата видете што ми се дешава ...

Чаре?

Епа ако си ги правел терорите дедо мразовци. .. сигурно е од тоа.. нека ти го прати некој фајлот за скин за теророт, или ако го имаш сетапот реинстал напрај :smir:

мислам тоа дека е . ..

Нема да има проблем ако се дедомразовци.Мене ми се дедомразовци и си играм:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom