Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
хех не е кај секој исто. .. и мене схе то не ми прави проблеми а на 65% им прави. не е кај секој исто пер.

ок ок .
А јас сега да прашам.Сакам да си ги вратам старите скинови од терористите и кантерите.Како?

ццц кога мените скинови на пушки, на луѓето ... прајте бек ап ебаго . ..
сеа треба фајловите посебно да ги даунлоадираш и копираш инт.. дај таму reinstal/repair на играта.

@ Ноу Фир

Секад прави си бекап бе брат :wink:

@ Ивер

Ја брат не се замарам со такви глупости :smir:

Иначе што се однесува до мојот проблем, не ми прави веќе така. Самото си се направи ваљда :pos:

Добро е, пак сум во акција :)

@ Ноу Фир

Секад прави си бекап бе брат :wink:

@ Ивер

Ја брат не се замарам со такви глупости :nesum::nesum:

Иначе што се однесува до мојот проблем, не ми прави веќе така. Самото си се направи ваљда :pos:

Добро е, пак сум во акција :)

И јас не се замарам со такви работи...

Абе на мене ми прави како на влако на некој сервери ама за Ак47 :>)

Ај сеа помош.:D
На мојов компјутер кантер се игра на 60 fps, а додека истата кај брат ми е на 100 fps. Да ми кажете и кај мене како да го напраам на 100 fps,. И да кажам пробав со fps_max 100 не бива друго нешо???

Ај сеа помош.:D
На мојов компјутер кантер се игра на 60 fps, а додека истата кај брат ми е на 100 fps. Да ми кажете и кај мене како да го напраам на 100 fps,. И да кажам пробав со fps_max 100 не бива друго нешо???

Исклучи vertical sync тоа ќе го најдеш у контрол панелот на графичката и fps_max 101 обавезно.Поздраф:wink:

ee.. koga ke snimam demo i ke mu dadam stop i posle sto da napravam za da go snimam ili avtomatski se snima ,.. i ak se snima avtomatski u cs strike odam go nema ..... a mos go ima ama neznam kak e potpisano |||| Help ||||

ee.. koga ke snimam demo i ke mu dadam stop i posle sto da napravam za da go snimam ili avtomatski se snima ,.. i ak se snima avtomatski u cs strike odam go nema ..... a mos go ima ama neznam kak e potpisano |||| Help ||||
Абе побарај убаво:)
А ти сакаш да го гледаш демото или ....?

кај се ставаат ботови на оваа од cs.kajgana.com?

За ботоите можеш и во конзола. bot_add_ct/t

Ама види дали ги имаш инсталирано зошто на некои кантери посебно се инсталира.

Мислам дека на кантерот од цс.кајгана нема ботови , треба да се инсталираат.

*Ама не сум сигурен:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom