Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Razor напиша:
staj nekoj postar ke rabote sigurno
Zasto da raboti so postar a ne raboti so noviov? Kako da go izbrisam noviot patch a da ne gi izbrisam serverite koi gi imam vo my favourites?

Chejo напиша:
Zasto da raboti so postar a ne raboti so noviov? Kako da go izbrisam noviot patch a da ne gi izbrisam serverite koi gi imam vo my favourites?
само инсталирај го пачот што ќе го најдеш овде www.cs.kajgana.com и толку -))

kpbKENGUR напиша:
само инсталирај го пачот што ќе го најдеш овде www.cs.kajgana.com и толку -))
Финтата е што со тој пач неможам да играм на доста други сервери.

Chejo напиша:
Финтата е што со тој пач неможам да играм на доста други сервери.
епа брачко, незнам што да ти кажам... најди некој трет пач и пробувај/менувај дур не се погоди правиот.

Има ли некој начин да инсталирам постар пач без да ја бришам играта затоа што ќе останам без серверите кои сум ги ставил во фаворити?

mozat da se zacuvaat serverite od favoriti,sea momentalno ne mi teknuva kako a i dosta sum pospan,utre ako iam vreme ke ti pisam kako mozes da gi zacuvas....

Chejo напиша:
Има ли некој начин да инсталирам постар пач без да ја бришам играта затоа што ќе останам без серверите кои сум ги ставил во фаворити?

Абе ке земаш едно ливче ке видаш на сите сервери ИП и ке си ги запишеш шо толку тешко .. после пак ке си ги ставаш и пуцаш , ного мрзливи сте .. ц ц :smir:

Chejo напиша:
C:\Program Files\Valve\platform\config\ServerBrowser.vdf ке си го ископираш на страна или цело config на страна ке го ископираш
ви тој фајл се серверите од favourites.

IsusHristos напиша:
C:\Program Files\Valve\platform\config\ServerBrowser.vdf ке си го ископираш на страна или цело config на страна ке го ископираш
ви тој фајл се серверите од favourites.

e ovoj falj sakav da go daam ja,samo zaboraviv da go pisam :D... :)

kako mozum da go smenum oruzjeto da ne go drzum so leva tuku so desna oti ne mi odgovare so leva fala odnapred

Razor напиша:
na new game vi pravi problemi ? i na mene mi pravese nesto error mi dade jas samo simnav amx mod i veke ne prave problemi

Мене ми прави..прво ми даваше ерор а сега ни ерор не дава..одма се исклучува играта...help! :)

kaj mene davase error nekoj fajl nedostasuval ili taka neso ama vikam ti so amx modot go simnav i veke ne pravi problemi

Razor напиша:
kaj mene davase error nekoj fajl nedostasuval ili taka neso ama vikam ti so amx modot go simnav i veke ne pravi problemi

Разор ај кажи од каде го симна амх модот и како да го ставам

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom