Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Цело време се прасувам како го прават тоа?...
Ај плс објаснете ми како писуваат онака со бели големи букви коа cstrike_chat_alldead е уклуцено!плс плс плс одговорете ми

viksamkd напиша:
Ај плс објаснете ми како писуваат онака со бели големи букви коа cstrike_chat_alldead е уклуцено!плс плс плс одговорете ми
Симни си patch за кантерот. Пачот ќе го најдеш ако маааалце читаш низ темава за Кантер.

viksamkd напиша:
тоа со големи бели букви можат само админите. ти среди си го прво тоа cstrike_chat_alldead со тоа што ќе го симнеш пачот од www.cs.kajgana.com и инсталираш.

pachot го имам симнато и инсталирано... пак ми е така незнам со да средам.плс казете

viksamkd напиша:
pachot го имам симнато и инсталирано... пак ми е така незнам со да средам.плс казете
симни ја играта од истиот линк. е тогаш ак оимаш проблеми-ти нема спас. бар јас немам совет друг за тебе. ова што го пишувам на сите им помогнало.

kpbKENGUR напиша:
симни ја играта од истиот линк. е тогаш ак оимаш проблеми-ти нема спас. бар јас немам совет друг за тебе. ова што го пишувам на сите им помогнало.

Кенгур, абе ти прави ли уште проблеми кантерот за NEW GAME?:)

na new game vi pravi problemi ? i na mene mi pravese nesto error mi dade jas samo simnav amx mod i veke ne prave problemi

Јас кога го слегнав ова АМХ МОД почна цела кантер да ме заебава. . несалаше ни Лан да оклучи а и цело време ме исфрлаше од игра .. така ја преинсталирав играта и сега е Океј .. а незнам на разор како му помогнало со АМХ МОД :toe:

ni jas ne znam,koga kreiram na new game mi davase nekakov error,koa staviv amx mod veke ne mi davase

Едно прашање. Пробувам да се конектирам на кајгана серверот и ми вика invalid cd-key. Го имам пачот v29.

staj nekoj postar ke rabote sigurno

E luge a mozno li e da se zastiti nikot na kanter dek agledam tamu od drugi IP adresi e igrano i toa bajagi patui ?

Sk8eR_BoY напиша:
E luge a mozno li e da se zastiti nikot na kanter dek agledam tamu od drugi IP adresi e igrano i toa bajagi patui ?
не е можно. само админите ја имаат таа привилегија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom