Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Абе Касап, и мене ми правеше вака едно време, ама диск Це (кај шо ми е инсталирана кантер), ми беше скоро полн! Не знам ни дали имав едни 200 мега слободен простор уште. Направив фри спејс (не ми текиња шо све не делитнав), и веќе не ми се појавуваше проблемот ...

Абе Касап, и мене ми правеше вака едно време, ама диск Це (кај шо ми е инсталирана кантер), ми беше скоро полн! Не знам ни дали имав едни 200 мега слободен простор уште. Направив фри спејс (не ми текиња шо све не делитнав), и веќе не ми се појавуваше проблемот ...

Jas imam uste 20 giga free :) ne e do toa:(

Абе ќе ми каже некој за проблемов или не знае никој :vozbud:
Го пуштам схе и после кога ќе ја пуштам кантер ми се појавува Intercepting Error Sxe injected will close
Ја преинсталирав cs ama pak istoto mi se pojavuva :(

фала .... инаку лимитот си е добар го проверив

касап иди цтрл+алт+делит и иди Процесес и ако видиш тоа C++ иди енд процес и нема така да ти праи и увек пред да уклучиш кантер проверувај тоа

појди во Options-->Audio и види да не ти е исклучен гласот на Sound Efects
i mp3volume:smir:

mamci 1 DR si instaliral cs
i se ubavo mu jas d.load sxe i pach
i se javi problem
mi vika oti Mapite se razlicni od tie na kgn SER
aj pomos neka mi pomogne nekoj pls

ej abe oti nemozam download na CS ??? ke odi do nekade i ke zastani??? baram pomos

Провери дали имаш слободно место....на хард диск...

Abe da ne znae nekoj zosto ne mozam da igram counter vo opengl mode sekogas mi pisuva video mode is not suported aj ako znaete kazete so treba da instaliram

Не ти е инсталирана графичката . Повикај некој што знае да ти инсталира ... Поз :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom