Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Координирани беа вчера бидејќи комуницираа на слушалици или врска неам како. На 2-3 пати приметив кога некој од нив ќе изгубеше ц4 другиот од другиот крај на мапата доаѓаше точно на тоа место да ја земе за разлика од нас што лутаме. Не е страшно ама сепак тука се гејма од забава а вакви коментари као уринирање и слично не се потребни, зошто за жал изгледаат многу дебилни.
горе лево има радар.
на радарот има една црвена точка. коа е кај некој е помала, коа е падната е поголема.
тоа е бомбата, идете у тој смер и нема никад више да лутате.
поз

[777]-G- ти си?

горе лево има радар.
на радарот има една црвена точка. коа е кај некој е помала, коа е падната е поголема.
тоа е бомбата, идете у тој смер и нема никад више да лутате.
поз

[777]-G- ти си?
Zosto ja da idam kaj bombata dokoga be so tie diskreminacii, zosto taa bomba ne dojde kaj mene, pa zaedno da eksplodirame ko zalubeni gulabcina. Kaj e ovde ramnopravnosta pa ja da ja baram na radar po ulici po kanali. Dokoga ke se ponizavame so toa i tn i tn i tn booom plas digi gaste :D

Zosto ja da idam kaj bombata dokoga be so tie diskreminacii, zosto taa bomba ne dojde kaj mene, pa zaedno da eksplodirame ko zalubeni gulabcina. Kaj e ovde ramnopravnosta pa ja da ja baram na radar po ulici po kanali. Dokoga ke se ponizavame so toa i tn i tn i tn booom plas digi gaste :D
од кај зимаш у ова кризно време жити сееееее

вие уште не можете да укапирате дека треба да го држиме маусот со лева рука за да сме исто ниво. 9 години неаме упаленo CS, коронава не врати малце да се зезаме и ние. ама и на зезанција ве опслужуваме со врела урина
peer lud si, da si dasibis besnio, ela posle zaedno ke gi mocame :sekcza:
Автоматски споено мислење:

ke napraime da leta po tebe bombata, ima edna komanda posle potseti me ko ke vlezis da ti sredam.

Шо понашање ти е ова бе пријателе? Уосталом ако ви се толку големи фалусите има и сервери сигурно кај шо може и со десната рака да играте, остевете не нас обичните смртници да се позабавуваме или не ви стиска таму.

Нов клан има на серверов моментално 4 души БОЛЕК И ЛОЛЕК :D :D

Нов клан има на серверов моментално 4 души БОЛЕК И ЛОЛЕК :D :D
Банирајте ги и нив ајде, пријави нека има. :)

АЈДЕ АДМИН КАЈ СИ НА СЕРВЕР БОЛЕК ДА СМЕНАТ ТАГ КГН !!!!!!!!!!!!!!!

СТАЈТЕ ПАСВОРД НА СЕРВЕРОТ ВЛАГААТ ЛУЃЕ ШТО НЕ СЕ ОД ФОРУМОВВВВВВВВВ

Последно уредено:
Би сакал да Ви го претставам новиот CS 1.6 public сервер отворен за релаксација во оваа време на карантин.
Препорачуваме фер плеј и без читови, затоа што забавата така е подобра, со чит на никој не му е интересно.

Kumanovo Public
IP: 45.10.24.62:27015
Facebook Fan Page

Да повторам дека серверот е нов и главната активност ни е во вечерни часови.
Доколку имате свое друштво одосно екипа може слободно да го користите во било кое време.
Нашите администратори ќе се потрудат да Ви обезбедат сигурна игра и мапа по Ваша желба.
За било какви информации може да не контактирате на нашиот Facebook Fan Page.

Последно уредено од модератор:
Кој ме кодошеше кај Лестер дека сум читер ?

1.png

Да нема сумња еве линк за симнување на демото, па кој сака да го види нека го симне и прегледа. Треба фајлот да се стави во делот каде што му е инсталирана играта, односно во cstrike папката па после нека отвори конзола пишува viewdemo именафајлот во случајов Autorecorded_demo без тоа .dem

Па не сум јас бот како Анон да ми требаат читеви да ве тепам бе :icon_lol:

Последно уредено:
Па не сум јас бот како Анон да ми требаат читеви да ве тепам бе :icon_lol:
Читови во мултиплеер никогаш немам користено а во сингл плеер последен пат rosebud во Sims, 2002 година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom