Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Координирани беа вчера бидејќи комуницираа на слушалици или врска неам како. На 2-3 пати приметив кога некој од нив ќе изгубеше ц4 другиот од другиот крај на мапата доаѓаше точно на тоа место да ја земе за разлика од нас што лутаме. Не е страшно ама сепак тука се гејма од забава а вакви коментари као уринирање и слично не се потребни, зошто за жал изгледаат многу дебилни.
горе лево има радар.
на радарот има една црвена точка. коа е кај некој е помала, коа е падната е поголема.
тоа е бомбата, идете у тој смер и нема никад више да лутате.
поз

[777]-G- ти си?

Член од
6 април 2014
Мислења
5.091
Поени од реакции
6.463
горе лево има радар.
на радарот има една црвена точка. коа е кај некој е помала, коа е падната е поголема.
тоа е бомбата, идете у тој смер и нема никад више да лутате.
поз

[777]-G- ти си?
Zosto ja da idam kaj bombata dokoga be so tie diskreminacii, zosto taa bomba ne dojde kaj mene, pa zaedno da eksplodirame ko zalubeni gulabcina. Kaj e ovde ramnopravnosta pa ja da ja baram na radar po ulici po kanali. Dokoga ke se ponizavame so toa i tn i tn i tn booom plas digi gaste :D

Член од
19 март 2014
Мислења
610
Поени од реакции
923
Zosto ja da idam kaj bombata dokoga be so tie diskreminacii, zosto taa bomba ne dojde kaj mene, pa zaedno da eksplodirame ko zalubeni gulabcina. Kaj e ovde ramnopravnosta pa ja da ja baram na radar po ulici po kanali. Dokoga ke se ponizavame so toa i tn i tn i tn booom plas digi gaste :D
од кај зимаш у ова кризно време жити сееееее

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
вие уште не можете да укапирате дека треба да го држиме маусот со лева рука за да сме исто ниво. 9 години неаме упаленo CS, коронава не врати малце да се зезаме и ние. ама и на зезанција ве опслужуваме со врела урина
peer lud si, da si dasibis besnio, ela posle zaedno ke gi mocame :sekcza:
Автоматски споено мислење:

ke napraime da leta po tebe bombata, ima edna komanda posle potseti me ko ke vlezis da ti sredam.

Член од
27 јуни 2018
Мислења
218
Поени од реакции
609
Шо понашање ти е ова бе пријателе? Уосталом ако ви се толку големи фалусите има и сервери сигурно кај шо може и со десната рака да играте, остевете не нас обичните смртници да се позабавуваме или не ви стиска таму.

Член од
1 април 2009
Мислења
678
Поени од реакции
579
Нов клан има на серверов моментално 4 души БОЛЕК И ЛОЛЕК :D :D

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Нов клан има на серверов моментално 4 души БОЛЕК И ЛОЛЕК :D :D
Банирајте ги и нив ајде, пријави нека има. :)

АЈДЕ АДМИН КАЈ СИ НА СЕРВЕР БОЛЕК ДА СМЕНАТ ТАГ КГН !!!!!!!!!!!!!!!

СТАЈТЕ ПАСВОРД НА СЕРВЕРОТ ВЛАГААТ ЛУЃЕ ШТО НЕ СЕ ОД ФОРУМОВВВВВВВВВ

Последно уредено:
Член од
1 декември 2008
Мислења
48
Поени од реакции
5
Би сакал да Ви го претставам новиот CS 1.6 public сервер отворен за релаксација во оваа време на карантин.
Препорачуваме фер плеј и без читови, затоа што забавата така е подобра, со чит на никој не му е интересно.

Kumanovo Public
IP: 45.10.24.62:27015
Facebook Fan Page

Да повторам дека серверот е нов и главната активност ни е во вечерни часови.
Доколку имате свое друштво одосно екипа може слободно да го користите во било кое време.
Нашите администратори ќе се потрудат да Ви обезбедат сигурна игра и мапа по Ваша желба.
За било какви информации може да не контактирате на нашиот Facebook Fan Page.

Последно уредено од модератор:
M

Macedon1um

Гостин
Кој ме кодошеше кај Лестер дека сум читер ?

1.png

Да нема сумња еве линк за симнување на демото, па кој сака да го види нека го симне и прегледа. Треба фајлот да се стави во делот каде што му е инсталирана играта, односно во cstrike папката па после нека отвори конзола пишува viewdemo именафајлот во случајов Autorecorded_demo без тоа .dem

Па не сум јас бот како Анон да ми требаат читеви да ве тепам бе :icon_lol:

Последно уредено:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Па не сум јас бот како Анон да ми требаат читеви да ве тепам бе :icon_lol:
Читови во мултиплеер никогаш немам користено а во сингл плеер последен пат rosebud во Sims, 2002 година.

Kajgana Shop

На врв Bottom