Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Како може да ти паднало на 30fps? Сигурно имаш некој проблем со компјутерот.
Ако крајно несака, напрај реинстал на компјутерот. Треба да ти се среди.

Другар,ако може да ми кажаш како да направам 100фпс,windows.

Треба да ти е fps_max 101.
И ако тогаш не ти оди до 100тка, ако имаш NVIDIA графичка, треба да наместиш вака според сликата, и после ќе пишеш во конзола fps_max 101.

2vx2bfq.jpg

Плус, ако сакаш да ти покажува fps, пиши во конзола net_graph 1, 2 или 3 (3 најдобро).
И да го наместиш на која страна сакаш, net_graphpos 1, 2 или 3 (2 најдобро).
Другар,ако може да ми кажаш како да направам 100фпс,windows.
Еве бе другар, читај малце погоре.

Кај мене со таа финта оде до 70 ФПС:tapp:

Кај мене се врати од 20 на 50 фпс,барем толку нека остане не сецка многу.
еве сеа ме викнаа за еден клан да играм,и со 50 фпс се играло добро:)
2131.jpg

Ja napraviv se gore kako sto e vo postovite za 100 fps i dobiv 100 fps,megjutoa koga se vrtam levo desno mi zalagiruva.A imam soliden ram i graficka.

:helou: луге мене ми треба помош. Само што ја симнав и инсталирав играва и ми се појави икона на десктоп која треба да е играта. и кога кликам на неа ми се појавува прозорче кое ми вика Windows is searching for hl.exe. To locate the file yourself, click Browse и по некое време се појавува друг прозорец C:\Users\Ivana\Downloads\Firefox Setup 3.0.7.exe is not a valid Win32 application.

И сеа од вас барам чаре. се мачам веке некое време и крајно ме нервира. се надевам дека ке добијам помош. позз до сите :helou:

:helou: луге мене ми треба помош. Само што ја симнав и инсталирав играва и ми се појави икона на десктоп која треба да е играта. и кога кликам на неа ми се појавува прозорче кое ми вика Windows is searching for hl.exe. To locate the file yourself, click Browse и по некое време се појавува друг прозорец C:\Users\Ivana\Downloads\Firefox Setup 3.0.7.exe is not a valid Win32 application.

И сеа од вас барам чаре. се мачам веке некое време и крајно ме нервира. се надевам дека ке добијам помош. позз до сите :helou:

Кликни Browse и иди највероватно ти е во C:\Program Files\Valve... и избери го hl.exe :smir:

нема ништо такво на V :( пробувам еве пак наново да ја преинсталирам. Кај да ја сместам ? Дали е до тоа проблемот ? ај хелп по детално ако може :( позз

нема ништо такво на V :( пробувам еве пак наново да ја преинсталирам. Кај да ја сместам ? Дали е до тоа проблемот ? ај хелп по детално ако може :( позз

Инсталирај ја во фолдер пример

c/program files/valve/cstrike... (така некако иде)
Убаво ја инсталирај,и проби оклучи га. Ако не бидува пак фалат некои фајлови од инсталацијата и пробај со друг install т.е слегни си нов Cs install од нет.

Помош околу кантерот...имам кантер наснимано исто како македонче93 но сепак ги нема тие модели на пуски и ефекти како кај него а кантерот е ист го земав од кај него и + не ми го показува фпс-то кај мене а кај него го покажува :(...ај плс ако може некој да ми помогне :se_ molam

Moдели имаш низ нет колку сакаш, замени ги во игратам valvce/cstrike/models.
A, за фпс - cl_showfps 1; net_graph 3 ќе да беа.

Здраво,
Пред неколку денови на еден српски дебилен сервер, чија администрација беше уште подебилна поради тоа што очигледно доделуваат админ функции на копиљана кои ако некој игра подобро од нив, тогаш е читер, но да не биде пишувањево за тоа, туку за тоа што тие копиљана на кои некоја несреќа им доделил админ, ме банираа...

Маката е следна, откако ме банираа на тој сервер, на било кој сервер кој што има VAC, јас немам пристап што значи сум баниран и додаден на VAC листата што пак значи дека на ниеден сервер со ваква заштита, не можам да играм.

Прашањето е: Што да праам сега? Дебили шо вчера почнале да играат ЦС, не мислам да молам да ми го тргнат банот, но како може да се избегне тоа VAC-от од останатите онлајн сервери?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom