Помош момци !

• Креатор на темата Креатор на темата Metodi96
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 јули 2014
Мислења
34
Поени од реакции
9
Дечки почнав со теретана пред 1 месец и одкога почнав не се чувстувам како што треба, блед сум повеќе од 12 неможам да издржам да седам ми се спие страшно.. Денеска ми се појавија како гребнатинки на грбот ама внатрешно тоа, изгледа е поврзано со теретаната .
10613913_10201467141119377_1587849993_n.jpg
На сликата не се гледаат добро затоа што неможев да користам блиц заради слаба батерија...
Иначе се познаваат мн да беа вака како на сликата немаше ни да барам помош :D
Секое мислење ми е добредојдено .. Благодарам

Ќе искоментирам за спиењево само, мислам дека е нормално тоа, ако добро го искористиш времето во теретана и извежбаш како што треба (или вршиш било каква друга физичка активност) сокапан ќе си после и ќе бидеш бајаги поуморен, знам по себе.
Пред да почнеш со теретана имаш вежбано редовно, или бавено со некој спорт?
А и плус ноќно спиење е многу поздраво него да легнуваш у рани зори, на тоа треба да гледаш како добредојдена промена.

Дечки почнав со теретана пред 1 месец и одкога почнав не се чувстувам како што треба, блед сум повеќе од 12 неможам да издржам да седам ми се спие страшно.. Денеска ми се појавија како гребнатинки на грбот ама внатрешно тоа, изгледа е поврзано со теретаната .
Прегледај го приврзокот 99821
На сликата не се гледаат добро затоа што неможев да користам блиц заради слаба батерија...
истите гребнатинки ги имав и јас од вежбање нозе, поточно на оваа справа, Leg press.
leg+press.jpg

Само во пределот на рамото и грбот немаше гума за апсорпција на притисокот, имаше изедена гума од многу користење и наредното утро ми излегуваа. Провери да не ти е од тоа.

истите гребнатинки ги имав и јас од вежбање нозе, поточно на оваа справа, Leg press.
leg+press.jpg

Само во пределот на рамото и грбот немаше гума за апсорпција на притисокот, имаше изедена гума од многу користење и наредното утро ми излегуваа. Провери да не ти е од тоа.
Брат во теретаната каде што одам нема ваква справа а грбот го потпирам само на бенч и рамо али не ми се верува да е од тоа пошо ја сум прв што му се појавило вакво нешто а во теретана вежбаат стотици.

Брат во теретаната каде што одам нема ваква справа а грбот го потпирам само на бенч и рамо али не ми се верува да е од тоа пошо ја сум прв што му се појавило вакво нешто а во теретана вежбаат стотици.
Прво, брат не мора да е иста справата на изглед него да е leg press.
Второ, и јас бев прв што ми излегуваа такви работи.

Овие се од премор или преголемо оптеретување,најчесто излегуваат на рацете од кај што ти земаат крв,јас така имам слушано...а тоа што си блед не знам

Човек не се преморувај и преоптеретувај...., ради тоа се појавуваат и заради тоа се чувствуваш омалаксано............ ти неможеш и не треба за еден месеци душа да извадиш во теретана....., така само ќе си наштетиш.................., полека по полека, ем ништо нема да ти биде, ем ќе имаш ефект за подобро тело:)

Имам еден другар на подлактицата кога ке ја свитка му излегува едно ко мускулче-мевце ко точе мало од што може да е тоа?

А да отидеш на лекар?
Не дека сакам да те плашам,но лезии ранички модринки на грбот уморот и се како што опиша се симптоми на ХИВ/Сида и обично тие се првите видливи и приметливи симптоми.
Младо дете си и ти пожелуем се најбоље,али иди си на лекар.

Последно уредено:
Абе еден стап за сите... Златни цигли, вреќи цемент, не бицепс, не трицепс, не четирицепс, не кременадли... се има да стегниш. Ем ќе спечалиш нешто, ем нема да мора пред сите да офкаш и да собираш погледи...

Прво, брат не мора да е иста справата на изглед него да е leg press.
Второ, и јас бев прв што ми излегуваа такви работи.
Leg press нема во теретаната :D[DOUBLEPOST=1408053848][/DOUBLEPOST]
Абе еден стап за сите... Златни цигли, вреќи цемент, не бицепс, не трицепс, не четирицепс, не кременадли... се има да стегниш. Ем ќе спечалиш нешто, ем нема да мора пред сите да офкаш и да собираш погледи...
Брат не ми е срам мене што го објавив ова. Знам дека меѓу вас има некој што одат со години и знаат што е ова.. Подобро да ве прашам вас одколку да слушам лекари којшто појма немаат од тоа што го работат.
Секако не ме знаете кој сум и што сум не се срамам со тоа што објавив ваква работа.[DOUBLEPOST=1408053906][/DOUBLEPOST]
А да отидеш на лекар?
Не дека сакам да те плашам,но лезии ранички модринки на грбот уморот и се како што опиша се симптоми на ХИВ/Сида и обично тие се првите видливи и приметливи симптоми.
Младо дете си и ти пожелуем се најбоље,али иди си на лекар.
Фала ти друже уште утре ќе посетам лекар.

посети си лекар,ние вака од око можеме само да нагаѓаме.Посети лекар со време,не дај боже да е нешто лошо.

Прегледај го приврзокот 99821

Комарци те имаат искасано бе,што се секираш,каков ХИВ какви кондоми какви миничи,какви кременадли..

Neka ti objasni profesionalec kako se toa raboti.... se kladam ne se ni zagrevash pred da vezhbash.

Се слагам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom