Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Де бе луѓе никој не знае брзозборки?
Ај помагајте ќе ве молам!!!!!

pomos

NIKA напиша:
Де бе луѓе никој не знае брзозборки?
Ај помагајте ќе ве молам!!!!!
SEKOJ PETOK URDA JADAM,KAMOLAPUD KAMILA,RAJNA RIPNA PREKU REKA,ITN.

[SIZE=-1]mk.wikipedia.org/wiki/Охридска_архиепископија

[/SIZE]

Mene mi treba nesto za biznis kulturata vo zemjite,vo bilo koja zemja.
Barav ,no ne najdov nisto.Ako ima nekoj nesto neka postira tuka.Fala

aj ako nekoj znae kade mozam da kupam gotova seminarska, znam deka ima vo skopje nekoi sto prodavaat ama neznam tocno ni koj ni kade, a seminarskava mi e za institucii i politiki na EU, ali nesto konkretna tema a ne opsirna???
ako nekoj znae neka pise pa ce se dogovorime, ama pobrzo :)

ipak fala :) sega ja napisav i mi e top :) uste da i se svigja i na profesorkata i ke bide se ok :) a ako na nekoj mu treba slobodno neka pise ce mu ja pratam :)

Pravel li nekoj proekt za deloto Krpen Zivot od Stale Popov, seminarska ili slicno. Ve molam ako imate nesto?Anyone? Thanks!

POMOS!!!
-Nekoj ako moze da najde na internet za toa kako se hranat ping pongarite
icon_smile.gif
.... mi treba za uciliste za eden proekt... ako nekoj moze toa da go najde neka pise...
Blagodaram odnapred:) :) :) :)

DoN DjElAtImUs напиша:
POMOS!!!
-Nekoj ako moze da najde na internet za toa kako se hranat ping pongarite
icon_smile.gif
.... mi treba za uciliste za eden proekt... ako nekoj moze toa da go najde neka pise...
Blagodaram odnapred:) :) :) :)

Ziti se, kako se hranat ping-pongarite, koj ti dade vvakov proekt stvarno? :uvo: :uvo:

eci^^^ напиша:
Ziti se, kako se hranat ping-pongarite, koj ti dade vvakov proekt stvarno? :uvo: :uvo:

haha...profesorot po fizicko...
Abe imame proektni aktivnosti vo skoloto i jas se zapisav na ping-pong i sega trebalo da napravam proekt za toa kako se hranat ping-pongarite...
ako mozes nekako pomagaj..bidejki rabotata ne odi na dobro..hahaha :) :) :)

Llele aman veke od tie proektnite aktivnosti. Jas bi mozela da najdam nesto vo vrska so ishranata na sportistite, poso edna drugarka izrabotuvase takov proekt, pa ko ke go najdam, ke ti go pratam po pp vazi?

не барам ништо ама иам семинарска по вовед во право ако му треба на некој нека каже.

има некој проект за водопадите во струмица
околу 10 страни ми треба, колку можете да помогнете толку
(го знам тоа од википедија, друго по можност)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom