Помош! Како да одблокирам IP адреса?

• Креатор на темата Креатор на темата _The Great_
  • Време на започнување Време на започнување

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Пред некоја недела ми ја блокираа IP адресата од hi5.com.Ве молам кој знае да ми каже како да си го повратам профилот во нормала (кога влегувам од друг компјутер на мојот профил на hi5 се си е ок, а од кај мене нејќе воопшто да влезе во hi5)
Сега за сега влегувам преку страната http://www.unblockanything.com/ но од таму неможам ниту да постирам, ниту да аплоадирам, затоа кој знае нека ми помогне.
Да знаете дека најтрагично е тоа што ме блокираа грци затоа што дебатиравме за Македонија и си се изнервираа циганите, немаа како што и ме блокираа. Затоа пооомош

Во My Network Places бараш view netvork conections па на lokal area conections ојш на propertis па бараш internet protocol (tcp/ip) па пак на propertis и менвиш ip adresa

Пред некоја недела ми ја блокираа IP адресата од hi5.com.Ве молам кој знае да ми каже како да си го повратам профилот во нормала (кога влегувам од друг компјутер на мојот профил на hi5 се си е ок, а од кај мене нејќе воопшто да влезе во hi5)
Сега за сега влегувам преку страната http://www.unblockanything.com/ но од таму неможам ниту да постирам, ниту да аплоадирам, затоа кој знае нека ми помогне.
Да знаете дека најтрагично е тоа што ме блокираа грци затоа што дебатиравме за Македонија и си се изнервираа циганите, немаа како што и ме блокираа. Затоа пооомош

Treba da kazis kakov internet imas prvo i kako si povrzan za da mozi nekoj da ti pomogni probaja Technitium MAC Address Changer v4.8 programata so neja mozis da menvas IP isto i MAC ip na modemot ili mreznata kartica

Ако си на телекабел можеш со Etherchange да мењаш МАС адреса на модемот и автоматски ти се мења и ајпи-то :)

На T-Home сум.. MaxAdsl иам. бај д веј успеав да ја одблокирам сам.Anyway ви благодарам.Кој е на исти маки нека оди ваму > http://unblock.secureserver.net/ ... ја барем успеав со оваа страна да одблокирам.Поздрав до сите

незнам дали е за тука ама јас да си прашам.....мене некој ми го пробил маилот...пробав со тоа прашањето (нели коа правиме маил има некое прашање во случај да го заборавиме опасвордот) и гледам ми вика преокупација на дедо ми..а знам дека стваив место на раганје на мајка ми...има ли некој спас да си го дознаам пасвордот

незнам дали е за тука ама јас да си прашам.....мене некој ми го пробил маилот...пробав со тоа прашањето (нели коа правиме маил има некое прашање во случај да го заборавиме опасвордот) и гледам ми вика преокупација на дедо ми..а знам дека стваив место на раганје на мајка ми...има ли некој спас да си го дознаам пасвордот
Ако си впишал алтернативен емаил т.е маил на кој би ти стигнале податоците за промена на пасворд и слично (доколку си впишал таков маил во текот на регистрацијата)

Ако тој што ти го пробил мејлот (ах, како ли го погодил пасвордот?) го сменил прашањето, тогаш сигурно ја сменил и алтернативната адреса. Папала маца...:)
Сега надевај се само на добра воља од страна на фраер4ето.

мене ме интересира како да дознаам IP адреса на мсн. Ај ако знае некој нека објасни.

Во My Network Places бараш view netvork conections па на lokal area conections ојш на propertis па бараш internet protocol (tcp/ip) па пак на propertis и менвиш ip adresa

Me интересира колку е изводливо ова :))

Имам еден другар и сумњам дека ме заебава. Има изглеа 2 мсн-а. Не се секирај не сум некој хакер за да провалувам. Да бев немаше да прашувам ке знаев :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom