Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво , дали некој знае каде можам да најдам торент за The Division , ја нема на замунда и на kickass .

Дечки ми треба помош за WoW. Ако ја игра некој, дали ќе сакате да ми помогнете со квестот Blood Infusion во ICC. Ми треба 2-3 Алијанси, ќе направам раид и придружете се преку LFR (ако се собереме секако).

ПС Се надевам не е проблем што постував тука, нема ваква тема во WoW подфорумот.

Некој да ми прати торент од ФИФА 2016 ако ја има , на замунда ја немаше..

нема салам крак колку што знам, а и не е место тука за барање торенти, колку што знам.
отсега натаму кракови за игрите ќе излегуваат се побавно.

Момци, може некој да ми прати торент од Half-Life 2 заедно со Episode 1 и Episode 2? Ве молам.

Помош за името на едно игриче, онлине, со некое си херојче мислам и дека нешто ко компнион можеше да има ко кученце нешто, си креваш лвли и ае тепаш против др..не беше риал рајм...нз кко да ја опишам поубо...

Дали има некој проблем при инстал на call of duty: modern warfare 3?

Дали има некој проблем при инстал на call of duty: modern warfare 3?
da brat imaat mn luge problemi nz soe rabotava
Тоа е прашањето што треба да го поставиш, а не да кажеш што точно е твојот проблем.
Сега за инает нема да ти помогнам дури и да објасниш.
Затоа што, касно е синко.

купив PES 16 , ја оклучувам и при Loading на EDITED DATA ми гаси игра и пише has stopped working , и Close the program .. ке ставам и видео да видите што поточно..
пробам и да сменам ПОРТ на 0 , и така не бива.. некое друго чаре?
фала

Дечки инсталирав Football Manager 2016, од замунда, и после инсталација кога го подигам ми го отвара преку стим и ми бара да ја купим игрицата.
Има некој начин да се игра фри?

Дечки инсталирав Football Manager 2016, од замунда, и после инсталација кога го подигам ми го отвара преку стим и ми бара да ја купим игрицата.
Има некој начин да се игра фри?
Играта сеуште не е асално кракната. Ја видов верзијата на Замунда и видов дека е од mkdev. Тој дечко е малку контроверзен и неговите кракови не се баш најстабилни а и не се баш вистински кракови. Како што гледам има и некои релативно посложени упатства за кракување на играта, дали си сигурен дека ги пратеше убаво чекор по чекор како што се објаснети во торентот? Расчитај и коментарите. Чим ти пушта Стим, тоа значи дека кракот не си го ставил како што треба.
На крај краева, не се замарај и играј ја 2015 која е асално кракната од CPY.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom