Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Од која фирма да земам гејмерски компјутер? Од АМЦ у никој случај не зимам зашо компјутерите им се ѓубриња.

75599-1415440574.png

Некој да ме просветли.Зошто секогаш кога симнам GTA SA ми прави вака?:mad:

Здраво дечки! Имам еден проблем. Ја инсталирав Call Of Duty World At War и кога ја оклучувам (на менито одам Single Player и си правам профил) и таман да се оклучи повторно ме враќа на менито. До што може да биде проблемот? :)

каде би можел да го продадам стеамот на црно со cs go left for dead sniper elite lvl 9 e steamot i enclave

Како да наместам walking dead season 2 да ми ги чита save фајловите од season 1?
Пробав во documents/telltale games да ги префрлам од фолдерот за сезона 1 во сезона 2 ама пак не сака да ги прочита. Ова вакa работеше за DLC-то (400 days) ама за вторава сезона не сака.

Најдов. Требало само старата папка со сејфовите во documents/telltale games да се преименува од The Walking Dead Episode 5/The Walking Dead DLC 400 days во The Walking Dead.
Gotta love zamunda comments.

Последно уредено:
Од кај да купам гејмерски компјутер?? Препорачете!!!

Од кај да купам гејмерски компјутер?? Препорачете!!!

Од сегде, и од нигде. Мислам дека е сосем безбедно да земеш од познативе фирми ко АМЦ или Анхоч. Малите инкогнито фирми кои вообичаено спуштаат цени и даваат сумњиви попусти вообичаено се склони на ставање поефтини делови од тоа што си го нарачал.

Абе знае некој што е проблемот кај Windows 8.1 со игриве? Ми се случува кога пуштам некоја игра само кругчето од курсорот да ми се врти и ништо не се дешава. Пред некое време го решив проблемот COD Advanced Warfare, ама на пример сеа за Crysis никако не можам, а глеам дека чест проблем е ова кај 8.1 :mad:

Абе знае некој што е проблемот кај Windows 8.1 со игриве? Ми се случува кога пуштам некоја игра само кругчето од курсорот да ми се врти и ништо не се дешава. Пред некое време го решив проблемот COD Advanced Warfare, ама на пример сеа за Crysis никако не можам, а глеам дека чест проблем е ова кај 8.1 :mad:

види дали ги имаш задњите апдејти од вин8.1....

види дали ги имаш задњите апдејти од вин8.1....

Ги иам нив. Апдејтирав драјвер од графичка и најдов некој рандом крак на Замунда и се пушти играта, значи еден од овие две работи бил проблемот...

upload_2014-12-25_17-43-45.png
Помош зошто ми прави вака кога ќе кликнам инстал на играта (се работи за Need For Speed Most Wanted 2012):)

Инсталирав Fifa14 и не сака да ми ја стартува, го ставив и кракот, имам инсталирано и апдејтирано сите драјвери, имам инсталирано DirectX, Microsoft visual c++, треба ле уште нешто друго? Иначе не е до перформансите на лаптопот.

Што е со киборд контроливе на Splinter cell blacklist само еднаш пука после како да не рабори левиот клик а со пушката на тогл е само пука....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom