Од сегде, и од нигде. Мислам дека е сосем безбедно да земеш од познативе фирми ко АМЦ или Анхоч. Малите инкогнито фирми кои вообичаено спуштаат цени и даваат сумњиви попусти вообичаено се склони на ставање поефтини делови од тоа што си го нарачал.Од кај да купам гејмерски компјутер?? Препорачете!!!
Sostavi sam. Najpametno. Em poevtino em podobar perfomansОд кај да купам гејмерски компјутер?? Препорачете!!!
види дали ги имаш задњите апдејти од вин8.1....Абе знае некој што е проблемот кај Windows 8.1 со игриве? Ми се случува кога пуштам некоја игра само кругчето од курсорот да ми се врти и ништо не се дешава. Пред некое време го решив проблемот COD Advanced Warfare, ама на пример сеа за Crysis никако не можам, а глеам дека чест проблем е ова кај 8.1![]()
Ги иам нив. Апдејтирав драјвер од графичка и најдов некој рандом крак на Замунда и се пушти играта, значи еден од овие две работи бил проблемот...види дали ги имаш задњите апдејти од вин8.1....
windows xp damn sonПрегледај го приврзокот 110245
Помош зошто ми прави вака кога ќе кликнам инстал на играта (се работи за Need For Speed Most Wanted 2012)![]()