Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ги поделувај нема да може да се инсталира после.. Пробај купи DVD CD од 15 гига.. И режи на него.. Овде во Штип има во Туш и во Тинекс 15 гига цедиња.. А за во Скопје незнам![]()
Не ги поделувај нема да може да се инсталира после.. Пробај купи DVD CD од 15 гига.. И режи на него.. Овде во Штип има во Туш и во Тинекс 15 гига цедиња.. А за во Скопје незнам![]()
Нема да работи, сум пробал со две iso.Колку си сигурен? Кога ќе ги екстрактира ќе ја има цела инсталација во еден фолдер и нема да му треба daemon tools и слична програма да ја инсталира. После ќе ги архивира фајловите како му одговара од по 4 или 8 гига. Ја сум правел така со едно исо и ок испадна а со две не сум пробал ама сигурно е исто.
Кај има такви и колку се?Купи 2 dual-layer DVD од по 8.5 GB и изрежи ги нормално.
Аман.
Нема да работи, сум пробал со две iso.
Работи само со едно iso дека ја има цела инсталација готова, а со две исо инсталацијата е поделена и за да ја склопиш во една некои фајлови ке се избришат/изменат па нема да завршиш работа. Ако сакате слободно експериментирајте, нема да ви успее.
Би требало да ги има секаде каде што продаваат обични празни DVD.. Еми, АМЦ итн. Порано беа 350-500 денари за 10 парчиња, сега не знам.Кај има такви и колку се?![]()
Кај има такви и колку се?![]()
момци, додека ја го инсталирам првото цд ми го бара второто цд од играта. како се праеше ова? сто години немам инсталирано игра![]()
момци, додека ја го инсталирам првото цд ми го бара второто цд од играта. како се праеше ова? сто години немам инсталирано игра![]()
преку исо го инсталирам. значи како што кажа закончето?![]()