Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам кај ми е барав... ама нови требало ..

Нема врска нови, ти НЕМАШ ставено драјвери.

Оди на www.amd.com и таму најди си ја графичката и оперативниот систем, симни си и инсталирај. Горе десно на сајтот имаш Find a driver

Нодот јавува тројан, и го брише фајлот
Го стартував програмот, касперски ништо, после тоа скениран со trend micro и Malwarebytes цел систем не најде ништо. False positive е фајлот можеш да го користиш слободно.

Го стартував програмот, касперски ништо, после тоа скениран со trend micro и Malwarebytes цел систем не најде ништо. False positive е фајлот можеш да го користиш слободно.

Ахам...
Го симнав, но ова е хак за пари, веќе имам еден таков
Сакав цените на колите да ги променам

Сепак фала :)

Не може бе ова да ми се дешава на Darksiders 2 со 12.6 (последни официјални драјвери од ати) !!!!!!!!!!!!!
KtTAg.jpg

Јас до денес фурав без каталист контрол центарот, односно со драјверите што си ги инсталира самиот windows ама не бев задоволен од перформансите што ги добивав на Prototype 2, па ги инсталирав 12.6. И подобро тера Prototype 2... Ама Darksiders 2........

dafuq?

Овердрајв -={K-O-R-U-N}=- wot Psyside

Не може бе ова да ми се дешава на Darksiders 2 со 12.6 (последни официјални драјвери од ати) !!!!!!!!!!!!!

Јас до денес фурав без каталист контрол центарот, односно со драјверите што си ги инсталира самиот windows ама не бев задоволен од перформансите што ги добивав на Prototype 2, па ги инсталирав 12.6. И подобро тера Prototype 2... Ама Darksiders 2........

dafuq?

Пасс и јузер од Team Viewer дај ми ке ти средам :D

Не озбилен сум.

Денес ја инсталирав Modern warfare 3 и секогаш на почетокот ми се смрзнува.

Досега сум немал проблем со ниту една COD игра.

Избришав каталист контрол центар и се вратив пак на драјверите што си ги инсталира самиот windows и се среди дарксајдерс...
5Ui3r.jpg

Ама сеа ми сецка прототајп XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[sarcasm]Не смета, ќе праиме пиши бриши со драјверите за да ги играм игриве.....[/sarcasm]

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Избришав каталист контрол центар и се вратив пак на драјверите што си ги инсталира самиот windows и се среди дарксајдерс...

Ама сеа ми сецка прототајп XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[sarcasm]Не смета, ќе праиме пиши бриши со драјверите за да ги играм игриве.....[/sarcasm]
Дај му тимвивер на Psyside да му помине мерак ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom