Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Max Payne 3 - [RELOADED] од на замунда, ја инсталирав, и нешто ме ебит не сакат да се уклучит.. Дали кракот нешто.. Ај некој шо знајт нека објаснит све шо како требит од кога ќе ја инсталирам.
Убаво ти пишува во упатството. Кој дел не го разбираш ?
1. Ја инсталираш играта, кога ќе ти побара апдејт на интернет, го исклучуваш, однсно не дозволуваш да се конектира на интернет сервер
2.Ги инсталираш апдејтите од 4 CD.
3. Го копираш фолдерот Profiles во My Documents/Rockstar Games/Man Payne 3.
4. Го копираш кракот во инсталациониот фолдер.
5. Го исклучуваш интернетот пред да ја стартуваш играта.
6. Играш :)

Не мораш интернетот да го исклучуваш, доволно е и преку firewall да ги забраниш .exe фајловите.

како да ја најдам ГТА верзијата со Нико босанецот??? или линк некој нека даде ако има да ја симнам...фала многу :)

Дали можам да играм WoW, еве ми ги спецификациите на PCто:

3.00 GHz, 1 GB ram, Nvidia FX5200

Може да играм и на low settings, али дали ќе се игра без сецкање?

Зошто на Dead Space 2 chapter 7 неможе да се продолжи...дали играта е лимитирана или што,ми имаат кажувано како ја вртеле а јас неможам да продолжам...го сменив торентот симнав друг торент од друго место и пак неможе...ако може некој некако да ми помогне ве молам!!!

Зошто на Dead Space 2 chapter 7 неможе да се продолжи...дали играта е лимитирана или што,ми имаат кажувано како ја вртеле а јас неможам да продолжам...го сменив торентот симнав друг торент од друго место и пак неможе...ако може некој некако да ми помогне ве молам!!!
Што се случува со играта?

aj pomos malce ako mozhe...
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 16:07 ---
aj pomos malce ...

na gta 4...Koa uklucuvam RGS Launcher mi pisuva aplication failed to Launch.
The aplication you are attemtping to launch failed to start.This could be the result of it being blocked by windows parental controls/Family safety.Please make sure you have access to the aplication before trying to launch it or contact support at http://support.rockstargames.com/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom