Малце забегавте оф топик, али ипак мислам дека форумов служи за тоа... Неможе секој да знае како да инсталира игра, да знае англиски и сл.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти кочела викаш а?Се средив ја пустам ми кочеше го рестартирав компиутерот па сега не игра ке притисниш на иконаа и ништо не реагира
Е тоа некој поупатен нека ти каже.Толку знаев толку ти кажавМи кочеше имав пуштено кром ама оти не се пушта пак
Ради хромот не коќела 100%. Веројатно поради графичката е, можно е да се среди, ако се смали резолуцијата.... А зошто не се пушта незнамМи кочеше имав пуштено кром ама оти не се пушта пак
Сигурен си дека го стави добро кракот? Можеби треба да се маунтне
Ништо, пробај да ја преинсталираш.. Избриши ја, и пак инсталирај ја. Ама знаеш, да ја избришеш комплет, не само иконата.. Од контрол панел Add or remove programs..Абе да ти го ебам и интернетот и компиутерот најубо најдиси куписи CD и бркајси работа
--- надополнето: Jul 13, 2011 2:18 PM ---
http://imageshack.us/photo/my-images/217/unledhkd.png/ Ова ми го бара
Епа незнам како уште да ти помогнам...пробав неможи кизнај шо му е !
ДаКако да ја инсталирам GTA IV? Не сака така... само се исклучи и пак ми излезе исто да стиснам ацепт.
![]()
Не сака така ти викам стиснам ацепт и пак ми излезе исто пак да стиснам ацепт.