Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ја симнав Just Cause 2 и почнав да ја инсталирам и по некое време ми излегува едно прозорче и ми вика - If you want to play, buy it.
Ова значи дека сум го ебал ежот и дека за курово здравје сум потрошил 4гб така?

Абе ја симнав Just Cause 2 и почнав да ја инсталирам и по некое време ми излегува едно прозорче и ми вика - If you want to play, buy it.
Ова значи дека сум го ебал ежот и дека за курово здравје сум потрошил 4гб така?
А од каде ја симна играта ако не е тајна?
И одкако ќе се појави тоа прозорчето инсталацијата не продолжува?

А од каде ја симна играта ако не е тајна?
И одкако ќе се појави тоа прозорчето инсталацијата не продолжува?

Ја симнав од аренагб, и откако се појави прозорчето не продолжува да се инсталира.

Ја симнав од аренагб, и откако се појави прозорчето не продолжува да се инсталира.
Па читај ако има коментари со сличен проблем. Ако не значи за џабе си симнал. Друг пат симни од замунда. Таму се проверени и секоја игра 100% работи.

Па читај ако има коментари со сличен проблем. Ако не значи за џабе си симнал. Друг пат симни од замунда. Таму се проверени и секоја игра 100% работи.

123gd.jpg

Еве.. гледав во коментарите ама никој не спомнува таков проблем...

ја симнав Мафиа.. И ми се симна во 3 фајлови .. Сега за инсталација треба да направам Mount image.. За да почне пошто е со 3 цедиња.. Extract неможе..
Ја симнав од PirateBay..

Ми вика..
"Invalid or unsupported image file format

Симни Power ISO и со тоа екстрактирај ги 3-те фајлови.

123gd.jpg

Еве.. гледав во коментарите ама никој не спомнува таков проблем...

Тоа не е грешка, туку стандарден потпис/поздрав на некоја од групите. Оди кај што си ја инсталирал играта и пушти ја.

Прашање: Зошто секогаш новите игри прво искачаат за PlayStation па дури месец покасно за PC?

Прашање: Зошто секогаш новите игри прво искачаат за PlayStation па дури месец покасно за PC?

Па ако е обратно, никој нема да ги купува игрите.

Ја снимив CoD WaW да си ја поиграм пак, ама ми прави проблеми.
Играта при пуштање ми прави Has Stopped Working. И на SP и на MP ми го прави ова.
Ја имам претходно инсталирано играта на овој компјутер, единствера разлика е што сеа иам 7, а тогаш имав ХР.

Ја снимив CoD WaW да си ја поиграм пак, ама ми прави проблеми.
Играта при пуштање ми прави Has Stopped Working. И на SP и на MP ми го прави ова.
Ја имам претходно инсталирано играта на овој компјутер, единствера разлика е што сеа иам 7, а тогаш имав ХР.

Стај си најнов пач и крак за верзијата.

на Star Wars the Force Unleashed доаѓам до едно место каде треба да го спасам Бејл Органа и поминува cut scene оди на лоадинг и ми паѓа играта. Помош ве молам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom