Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше ли некој проблем со Homefront во првиот левел кога ќе се преврти автобусот...значи заглавен сум во него неможам да излезам, видов нешто на нет и треба да се земе пиштолот што е на подот но него го снемува, така да нема мрдање надвор...истиот проблем го имаат и оние што ја имаат оригинал играта...

Барај crack fix.

Инаку, Homefront е најкратката средно/високобуџетна игра која ја имам играно до сега. Ако добро пресметав, кампањата (која баш и не беше добра) ја завршив за некои 4 саати.. мизерија.

Нема да видиш никаков резултат во fifa ако ставиш повеќе рам, ти гарантирам. Смени ја графичката.
jas mislam deka se e vo ramot !! grafichkava e super za menee !!! ja sea ja igram FIFA 11 ama malce mi secka so 1 gb ram a ja igram pes 11 bez problem !!!!

jas mislam deka se e vo ramot !! grafichkava e super za menee !!! ja sea ja igram FIFA 11 ama malce mi secka so 1 gb ram a ja igram pes 11 bez problem !!!!

Графичката и процесорот се клучна ствар.
Пес е игра која што е далеку подобро оптимизирана од фифата,така да не ги споредувај нив 2. :)

Графичката и процесорот се клучна ствар.
Пес е игра која што е далеку подобро оптимизирана од фифата,така да не ги споредувај нив 2. :)
se e toa vo red . ama jas pred 1 saat ja igrav FIFA 11 i malce mi seckase !! a ja imam i FIFA 10 . FIFA 10 ne mi secka ich !! :D

znam !! ama ke vidimee koa ke go staam RAMOT !! kako ke bide ! :D

Убаво ти викаат, не се залетувај да даваш пари за рам одма, туку земи од кај некој другар нека ти дае 1гб рам, нека извади од пц-то и пробај така...

Убаво ти викаат, не се залетувај да даваш пари за рам одма, туку земи од кај некој другар нека ти дае 1гб рам, нека извади од пц-то и пробај така...
nikoj nema da se nafane !! a vo petokot prasav 2 GB RAM DDR2 e 1250 denari !!

Ако до толку мислиш дека ќе биде подобро...стави рам...не е на одмет за PC-то...ама не очекувај подобрување на Фифата никакво. :wink:

ЕДИТ: Ти треба нова помоќна машина! :)

C C C не ми се верува еј... Зашто си дошол овде да бараш помош воопшто, сите ти викаат едно ти друго, какви тврдоглави луѓе има по светов... Не се малтретирајте да му објаснувате џабе е ќе зима рам дечкото...

Брат земај го и куќиштево и секоја игра што ке ја пробаш ке ти ја играт на најјако.Разбрав работава до кукиштата нешто била па сега и ја ке навалам на најскапо куќиште наместо на графичка.

Брат земај го и куќиштево и секоја игра што ке ја пробаш ке ти ја играт на најјако.Разбрав работава до кукиштата нешто била па сега и ја ке навалам на најскапо куќиште наместо на графичка.

хмм.. пак ке му сецка со тоа кукиште.. подобро ова: HAF X

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom