Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали постирам у точната тема ама нема везе :) Барам една стара игра. Авантура е со решавање загатки. Памтим само дека се почнуваше во мртовечница и требаше да се најде начин да се излезе од собата. Исто памтим дека карактерот беше машко

сакаме да играме со друштвото star craft brood war multyplayer и ми треба препорака за гејминг платформа за онлајн.
пробав преку хамачи не работи.
iccup најверојатно не оди на win 7.
помош плс.
и објаснете ми за battle.net i garena

Знае ли некој фикс за Ерусалим, на Assassins Creed ?
За жива глава не сака да влезе одма краш :)
АЈ помош !
фала :D

Помош за инсталација

Vaka, instalirav GTA IV, e sega mi barase Service Pack 3, go simnav e sega stvarta e so neznam kako da go instaliram ako mozi pomos, fala

Дали некој ја играл Eve online?кажете нешто инфо дали да ја симнам.

Кога ке ја пуштам Макс Пејн секогаш ми излгува оваа..Зошто???

Uploaded with ImageShack.us

Дали некоја од играчнициве во Скопје изнајмува Xbox360 за по дома?

Или бар кажете каде има, планирам да се ставам на Super Street Fighter 4 со другари. :)

Дали некоја од играчнициве во Скопје изнајмува Xbox360 за по дома?

Или бар кажете каде има, планирам да се ставам на Super Street Fighter 4 со другари. :)

Не знам кој изнајмува али јор гуд френд Хак има од неодамна така да кога сакаш можеме да се собереме :)))))))

Имам проблем на Assassin's creed 2 овој вујко што ми е ( колку добро објаснувам ) ме прака да го најадам Леонардо за да ги преведе тие кодираните страници но никаде го нема на мапата одам на тоа местото каде што му е работилницата не може да се флезе... Некој да не знае што е проблемот?

Ако си до делот каде што оди во Венеција само следи го извичникот.

Не се појавува нов извичник туку на исто место си стое кај вујкото и ке ми каже да одам да го најдам Леонардо и пак да се вратам и пак кај него си стои извичникот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom