Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
ja spustiv Tom Clancys Splinter Cell.Conviction ama ruska verzija.Kako mozam da ja napram na angliski ili kaj mozam da najdam patch za da ja napram na angliski

Колку што памтам, проблематичен е кракот. Затоа не можеш да ја почнеш трката кога ќе стиснеш ентер. Побарај некој друг. А за online играње, прилично едноставно е, откако ќе ја пуштиш играта има едно копче со кое што се активира online модот, и се возиш натака навака со други луѓе, ништо посебно.

fala na odgovorot samo uste da mi kazes ako znaes koe e toa kopce za online a za krakot ke probam pa ke ti kazam so sum napravil (FALA)

fala na odgovorot samo uste da mi kazes ako znaes koe e toa kopce za online a za krakot ke probam pa ke ti kazam so sum napravil (FALA)

Не памтам баш, ама мислам дека со притискање на "F", се активираше тоа. Ако не функционира, ѕирни ги контролите што се наоѓаат во options некаде.

НФС моуст уантет, за инсталација ми бара директх9 или понов, јас имав 10, пробав симнав и 9 и пак не бива, знае ли некој што е проблемот? пробав и со 9, и со 10 и пак исто, не бива..

da za warcraft 3 TFT
warcraft 3 има разлика колку толку они вадат пачови заради багови и мапхакови а овоа е за да ја игра мада е многу лесно и едноставно одма можам да се снајдам(btw играм w3(дота) отприлика 5 години)

--- надополнето ---

НФС моуст уантет, за инсталација ми бара директх9 или понов, јас имав 10, пробав симнав и 9 и пак не бива, знае ли некој што е проблемот? пробав и со 9, и со 10 и пак исто, не бива..
100% сум сигурен дека не ти е до DirectX или ти дале глупава избагирана инсталација или неможеш да се снајдеш
Ако ти бара 9.0 и да имаш 10.0 разликата меѓу нив е во тоа што DirectX 10.0 има нешто додадено а всушност е истото 9.0 така стигнали од 1.0 до 10.0!!! Сум видел неколку глупави инсталации за НФС Мост Вантед ... Пробај да најдеш со ImageCd1 например да биде играта голема и да е се направени имиџи како ЦД 1 ЦД 2 ЦД 3 како кај мене што беше и преку DeamonTools или Alchokol120% да ја распакуваш а во некое од тие распакувања се наоѓа и кракот обично е на 1вото ЦД и мора преку му цомпутер Е да ги бараш како цд со музика коа отвараш!
Со малце знаење би го направил...

warcraft 3 има разлика колку толку они вадат пачови заради багови и мапхакови а овоа е за да ја игра мада е многу лесно и едноставно одма можам да се снајдам(btw играм w3(дота) отприлика 5 години)

--- надополнето ---

100% сум сигурен дека не ти е до DirectX или ти дале глупава избагирана инсталација или неможеш да се снајдеш
Ако ти бара 9.0 и да имаш 10.0 разликата меѓу нив е во тоа што DirectX 10.0 има нешто додадено а всушност е истото 9.0 така стигнали од 1.0 до 10.0!!! Сум видел неколку глупави инсталации за НФС Мост Вантед ... Пробај да најдеш со ImageCd1 например да биде играта голема и да е се направени имиџи како ЦД 1 ЦД 2 ЦД 3 како кај мене што беше и преку DeamonTools или Alchokol120% да ја распакуваш а во некое од тие распакувања се наоѓа и кракот обично е на 1вото ЦД и мора преку му цомпутер Е да ги бараш како цд со музика коа отвараш!
Со малце знаење би го направил...

Па не би требало да е избагирана инсталација, со оглед на тоа дека е од замунда и ја симнале над 3000 илјади луге, читав во коментари и други го имале тој проблем, ама не прочитав некој да го одговори зошто е тоа така, и јасно ми е дека и 9 и 10 директх ги играат истите игри, односно оние кои одат на девет одат и на десет.

Абе замунда е не треба 3.000 да го имаат симнато треба минимум 30.000 и незнам дали има таму сиидс т.е. дали е добар линкот гледај од кај симињаш ти!

Што се избунивте бе луѓе, какви замунди замешавте. Кога игра ќе праша дали да си инсталира DirectX не треба да се одбива. Оти не е само еден DX, на неколку месеци излегува нова верзија. И сега ти можи да имаш DX од декември 2009 ама да немаш од февруари 2010, а игрите користат само еден. Можно е и да имаш понов а да немаш постар играта да го бара постариот.

Како и да е, web setup решава се.

Ја спуштив БЛУР од тптб и се инсталира све ок и кога ке одам да одберам стаза,притискам ентер и останвит црна сликата а ако притиснам спејс ке се пуштит,си реков ок се снајдов некако,ама кога ке ја заваршам трката и да пуштам друга стаза и со спејс и со ентер притиснато пак се укочвит.ДАли е до кракот?.

Дечки да ве прашам дали можете да ми помогнете да ја најдам и да ја симнам Pro Evolution Soccer 3. Многу стара игрица е, и се што најдов на нетов со ова торентиве на сите коментари читам дека им фалат сиидс...Помош!?

Има ли некој начин, крак нешто да можам да влезам во Ерусалим на Assassin's Creed?. Кога и да дојдам на тие мисии ми се исклучува играта.

Има ли некој начин, крак нешто да можам да влезам во Ерусалим на Assassin's Creed?. Кога и да дојдам на тие мисии ми се исклучува играта.

Има (накај 1-2 GB е додатокот) ама најубав симни си ја пак само НОРМАЛНАТА верзија, ти ја имаш најпрвата што искочи.

2.jpg

Ја инсталирав Метро2033 од Разор1911 (спуштена од замунда) и ми го пишува ова. Хелп? :toe:

Не сум баш сигурен али сумљам во 2 работи?Пробај инсталирај DirectX 9.0C или DirectX 10 (aко имаш Vista или 7).Ако користиш XP пробај инсталирај сервис пак 3 доколку имаш СП2.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom