Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку што памтам, проблематичен е кракот. Затоа не можеш да ја почнеш трката кога ќе стиснеш ентер. Побарај некој друг. А за online играње, прилично едноставно е, откако ќе ја пуштиш играта има едно копче со кое што се активира online модот, и се возиш натака навака со други луѓе, ништо посебно.
fala na odgovorot samo uste da mi kazes ako znaes koe e toa kopce za online a za krakot ke probam pa ke ti kazam so sum napravil (FALA)
warcraft 3 има разлика колку толку они вадат пачови заради багови и мапхакови а овоа е за да ја игра мада е многу лесно и едноставно одма можам да се снајдам(btw играм w3(дота) отприлика 5 години)da za warcraft 3 TFT
100% сум сигурен дека не ти е до DirectX или ти дале глупава избагирана инсталација или неможеш да се снајдешНФС моуст уантет, за инсталација ми бара директх9 или понов, јас имав 10, пробав симнав и 9 и пак не бива, знае ли некој што е проблемот? пробав и со 9, и со 10 и пак исто, не бива..
warcraft 3 има разлика колку толку они вадат пачови заради багови и мапхакови а овоа е за да ја игра мада е многу лесно и едноставно одма можам да се снајдам(btw играм w3(дота) отприлика 5 години)
--- надополнето ---
100% сум сигурен дека не ти е до DirectX или ти дале глупава избагирана инсталација или неможеш да се снајдеш
Ако ти бара 9.0 и да имаш 10.0 разликата меѓу нив е во тоа што DirectX 10.0 има нешто додадено а всушност е истото 9.0 така стигнали од 1.0 до 10.0!!! Сум видел неколку глупави инсталации за НФС Мост Вантед ... Пробај да најдеш со ImageCd1 например да биде играта голема и да е се направени имиџи како ЦД 1 ЦД 2 ЦД 3 како кај мене што беше и преку DeamonTools или Alchokol120% да ја распакуваш а во некое од тие распакувања се наоѓа и кракот обично е на 1вото ЦД и мора преку му цомпутер Е да ги бараш како цд со музика коа отвараш!
Со малце знаење би го направил...
Има ли некој начин, крак нешто да можам да влезам во Ерусалим на Assassin's Creed?. Кога и да дојдам на тие мисии ми се исклучува играта.
Прегледај го приврзокот 30127
Ја инсталирав Метро2033 од Разор1911 (спуштена од замунда) и ми го пишува ова. Хелп?![]()