- Член од
- 12 јануари 2010
- Мислења
- 55
- Поени од реакции
- 0
Може ли некој да ми помогне во вркса со MW2.... сакам да играм multyplayer али начинот со кодот за zero gear веке не е возможен.... па некој ако знае друг начин нека ми каже.... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Симни зиро гиар преку стим.Инсталирај го.Ќе ти се инсталира во исто место каде што ти е инсталиран стимот.Потоа оди во стимаппс,common,zero gear (пример ако ти е инсталиран во ц C:\Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear).Ќе го најдеш фајлот зиро гиар.бат (тоа бат не се чита ако не ти е наместено на се гледаат екстензиите на фајловите) изгледа вакаМоже ли некој да ми помогне во вркса со MW2.... сакам да играм multyplayer али начинот со кодот за zero gear веке не е возможен.... па некој ако знае друг начин нека ми каже....![]()
Некој да ми даде некои игри со риболов? Најдов три на торент што беа ама тапа беа. Највеќе би сакал ако некој може да ја најде Fishermen Bait за на компјутер. Не би ми сметале и други=)
Еден графички проблем со CSI LA. Ја пуштам, све тоа си е ок но кога треба да го гледам соговорникот (Грисом, било кој) се појавува празен бел простор на неговото место. Any solution? Патем го преинсталирав quicktime на најновиот, сменив графичките опции за играта и пак ништо.
Еден графички проблем со CSI LA. Ја пуштам, све тоа си е ок но кога треба да го гледам соговорникот (Грисом, било кој) се појавува празен бел простор на неговото место. Any solution? Патем го преинсталирав quicktime на најновиот, сменив графичките опции за играта и пак ништо.
Ајт помагајте за Left 4 Dead 2, на еден другар ми крашува константно.
Значи не влегуваа воопшто ingame, него на лоадинг паѓа играта. Ставил и фиксови, оние за registry и пак исти курац.
Знам дека имате некое решение, дајте го!![]()
Симни зиро гиар преку стим.Инсталирај го.Ќе ти се инсталира во исто место каде што ти е инсталиран стимот.Потоа оди во стимаппс,common,zero gear (пример ако ти е инсталиран во ц C:\Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear).Ќе го најдеш фајлот зиро гиар.бат (тоа бат не се чита ако не ти е наместено на се гледаат екстензиите на фајловите) изгледа вака![]()
Одиш нанего со десен клик и потоа едит.И ако ти е инсталирана играта во Д а стим ти е во ц го пишеш ова
"D:\името на фолдерот каде ти е инсталирана МВ2"
START "iw4mp.exe"
Потоа од мултиплеерот правиш шорткат и го реименуваш во
iw4mp.
Потоа го симнуваш овој крак го копираш со сите фајлови и го ставаш во местото каде ти е инсталирана мв2.
Играта ќе ја пушташ од стим поточно:
stam>my games>zero gear demo
Ќе ти се појави конзола.
Таму пишешеш:start iw4mp
И потоа пукај.:smir:
Simnav nova mapa za euro truck simulator ama mi se simna samo nekoj fajl ne celata igra isto taka i sakav da simnam nekoi modeli na kamioni i isto mi se simna takov fajl. Kade da go stavam toj fajl ako ima nekoj praveno neka kaze.
Од кај што си ги симнал фајловите, види на сајтот дали има упатство. Или ако имаш некој текст фајл со нив, таму да прочиташ. А можеш и гугл да го прашаш.