Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ти треба крак, колку шо се разбирам јас. Побарај во темата за "Побарување на игри" бидејќи немам испробано никој од кракојве шо се на интернет. Ќе ти најдат таму или пак, најди си сам некој шо работит. :smir:

Туку и јас си имам проблем:

Кога ќе ја уклучам Crysis - Warhead, неможам да ја напрам на цел екран. Мојт да се играт, ама назад ми го имат Desktop-от.
Да не тупам многу, ево SS:
17570695.jpg

PS. Немојт на то шо е за зголемвење да стегнам. :smir:

Додека играш пробај стисни ALT + ENTER

И види таму во Options да не си наместил да се игра на Windowed (вака со прозорче)

Го симнав...сега некој да ми објасни како да стартувам игра?

Би требало некако емулаторот да е како даемон тулс така некако да работи да ставиш игра на емулаторот па да играш, пробај расчепкај таму.

да ве прашам,инсталирав Unreal Tournament 2004 ,и имав и cd-key али не беше валиден или е у употреба и не можам да играм онлајн,сеа треба да ја бришам пак и да стаам нов cd-key?

да ве прашам,инсталирав Unreal Tournament 2004 ,и имав и cd-key али не беше валиден или е у употреба и не можам да играм онлајн,сеа треба да ја бришам пак и да стаам нов cd-key?

Не можаш онлајн. Don't bother. Ти треба оригинал. :smir:

некој да не знае зошто Wheelman ми се укочува при лоадингот... тоа е некаде откако ќе поминат логоата на фирмите што ја правеле играта и кога ќе дојде на ред еден вид на лоадинг се укочува, играта е кракувана од vitality

некој да не знае зошто Wheelman ми се укочува при лоадингот... тоа е некаде откако ќе поминат логоата на фирмите што ја правеле играта и кога ќе дојде на ред еден вид на лоадинг се укочува, играта е кракувана од vitality

Пробај со друг крак. Види да не имаш registry problems. Спушти CCleaner, и оди во Registry таб-от, и после стисни "Scan for issues". Ако пак нејке, инсталирај ја од поново во другиот диск (Ако ти е во D, сега во C инсталирај ја.) Што конфигурација имаш? Сигурен си дека можеш да ја играс играта на твојата конфигурација? Провери..

Пробај со друг крак. Види да не имаш registry problems. Спушти CCleaner, и оди во Registry таб-от, и после стисни "Scan for issues". Ако пак нејке, инсталирај ја од поново во другиот диск (Ако ти е во D, сега во C инсталирај ја.) Што конфигурација имаш? Сигурен си дека можеш да ја играс играта на твојата конфигурација? Провери..

конфигурацијата ми е добра... ај после ќе пробам со ccleaner (го имав, ама го форматирав пц-то и повторно ќе треба)

Имаш shader model 3.0 ?
Така ми правеа мене кога немав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom