максовизија
Lunatic
Toa vo pobaruvanja ke go napises
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат ми ... прво ќе си снимеш на страна Дата и моделс фајловите т.е бекап ... после инсталирај модови ( а сите модови не се сигурно пошто поради некој мод и цела игра ќе ја заебаш ) така да снимај си секогаш бекап ...
поздрав до тебе ....
Ај и еден срдичен поздрав до Брат А1^Tеам *да не се наљути :back:
P.S адни ме на мсн .. ако не за друго барем за гта сум експерт ...
мснто ми е hypnotick@hypnotick.com
хехехехе епа ако си експерт за гта кажи ми уште оваа, у user tracks ставив 7 песни а цело време само една ми ја пушта т.е првата у фолдерот!?!
Зашооо???? Песните ги ставив како Shortcut и ги скенирам кога ја пуштам играта ? Help????
L.Miss![]()
Дечки ај помош ке ве мооолам.Вака, почнав да ја играм GTA-San Andreas и инсталирав неколку модови у неа, а у user tracks ставив моја музика. И сеа проблемот е у тоа што играта ми се исклучува нон стоп, и ми искача дека има проблем со некој фајл. Ја преинсталирав ама пак ми се исклучува. Кажете ми што е проблемот, што да правам. Да не е проблемот у некој мод што го имам инсталирано или.........????? pls help
L.Misssssss![]()
Некако ми се заигра Half-Life ама нешто не може да се игра. Ја уклучувам играваа, одам new game, избирам левел т.е. medium, кликнувам Play и ништо не се дешават... Се враќа истото како почетокот кога ја уклучуваш играва...
Ево ScreenShot ако помагат нешто...
![]()
:smir:
Некако ми се заигра Half-Life ама нешто не може да се игра. Ја уклучувам играваа, одам new game, избирам левел т.е. medium, кликнувам Play и ништо не се дешават... Се враќа истото како почетокот кога ја уклучуваш играва...
Ево ScreenShot ако помагат нешто...
![]()
:smir:
imam sid meiers railroads se si pusta mozes da igras se osven da si stavis svoj voz. koga klikam vo toa za stavanje voz se pojavuva edn i pisuva file not found res 01, file not found res 02 i taka nataka. 2 pati ja instaliram i pak isto.. da ne znae nekoj nesto?
Zdravo- mi treba vasa pomos,nekoj da mi objasno kako se pravat skinovi so ovaa programa DXTBmp http://i39.tinypic.com/2s81jiq.jpg (ako nekoj znae) POz..:salut:
Неможеш затоа што ги немаш или ти се оштетени овие фајлови и неможе да се изврши наредбата која ја задаваш.
moze edno pitanje... dali mozam GTA 4 od 2 fajla od po 6 giga da ja napraam na 4 fajla od po 3 giga na primer part1,part2,part3,part4 vo winrar ... poso sakam da ja izrezam praam beckup na komp..
FALA....