Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
nemase crack na cd-to a nz od kaj da najdam na google nema nz, ako znae nekoj neka kaze:helou:

Проблем со PES 2009

Ја инсталирав PES 2009 и кога ја уклучив не ми ја дава играва на цел монитор туку е скратена одздоле и одозгоре.Пробав се од settings на играта не бива
Може помош??
На Windows 7 сум 32bit

ВЕ МОЛАМ ЗА SERIAL ЗА ALONE IN THE DARK 5 !!!!! PLEASE PLEASE

Првери си ПП

Ја инсталирав PES 2009 и кога ја уклучив не ми ја дава играва на цел монитор туку е скратена одздоле и одозгоре.Пробав се од settings на играта не бива
Може помош??
На Windows 7 сум 32bit

Тоа е поради некомпатабилноста на играта со win7. Истиот проблем го имав и јас со PES 2009, COD2,COD4, FEAR 2... Направи апдејт на драјверите за графичката би требало да се среди проблемот.

nemase crack na cd-to a nz od kaj da najdam na google nema nz, ako znae nekoj neka kaze:helou:

Провери си и ти ПП, ти пратив крак.

Тоа е поради некомпатабилноста на играта со win7. Истиот проблем го имав и јас со PES 2009, COD2,COD4, FEAR 2... Направи апдејт на драјверите за графичката би требало да се среди проблемот.

Не е поради некомапктабилноста туку во сеттингс можеш да си наместиш Аспецт 4:3, а не 16:9 како што претставувам ти е наместено

Не е поради некомапктабилноста туку во сеттингс можеш да си наместиш Аспецт 4:3, а не 16:9 како што претставувам ти е наместено

Apscent-от ми беше 4:3 и нормално си работеше првиот пат кога ја вклучив, од после почна да зеза. Баш и ги враќав сетинзите по дифолт, али пак си продолжуваше.

Епа друг проблем си имаш, јас на windows 7 немав проблеми со 2те црни линии :)

Пишав дека е до компатабилноста(МОЖЕБИ) бидејќи истиот проблем го имаше и другар ми. А иначе не ја користам 7цата, само за да ја истестирам, но не ми се свиѓа и си се вратив на обичниот ХР прозорец :)

Едно прашање за фудбал менаџер 2009. По што имам послаба графичка од препорачаната, дали ќе може играта да ја играм во 2Д (за 3Д знам дека не може) и да не ми сецка. Рамот ми е супер, ама графичката ме зеза...

Фала однапред...

Едно прашање за фудбал менаџер 2009. По што имам послаба графичка од препорачаната, дали ќе може играта да ја играм во 2Д (за 3Д знам дека не може) и да не ми сецка. Рамот ми е супер, ама графичката ме зеза...

Фала однапред...
Ќе може, ја имам пробано на 5900

Ај помош малку гта4 инсталирав крак све ок идам се по инструкции и на крај пак ми бара тој сериал што да правам кажете .

Се е ок со кракот и сега ми дава ерор ws10 и саа шо да се прае:drk::helou::smir::vozbud::toe::uvo::duel:

ечки, имам еден проблем со играта F.E.A.R. Ја симнав на 5 цедиња, од рапидшер линкови. Се арно, ја инсталирав, го наместив кракот, и се стартува играта. Е сега, на една четвртина од првиот левел помината, ми се искучува играта и ми се појавува следново:

Секоја помош е добредојдена. Благодарам однапред.

Море дајте кажујте за гта4 за ерор ws10 жо да праам напраив реинстал на играта пак нејке симна драјвери за графичка и за матична пак нејке симнав она што е windows live games пак нејке кажујте чаре.:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom