- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 1
nemase crack na cd-to a nz od kaj da najdam na google nema nz, ako znae nekoj neka kaze:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ВЕ МОЛАМ ЗА SERIAL ЗА ALONE IN THE DARK 5 !!!!! PLEASE PLEASE
Ја инсталирав PES 2009 и кога ја уклучив не ми ја дава играва на цел монитор туку е скратена одздоле и одозгоре.Пробав се од settings на играта не бива
Може помош??
На Windows 7 сум 32bit
nemase crack na cd-to a nz od kaj da najdam na google nema nz, ako znae nekoj neka kaze:helou:
Тоа е поради некомпатабилноста на играта со win7. Истиот проблем го имав и јас со PES 2009, COD2,COD4, FEAR 2... Направи апдејт на драјверите за графичката би требало да се среди проблемот.
Не е поради некомапктабилноста туку во сеттингс можеш да си наместиш Аспецт 4:3, а не 16:9 како што претставувам ти е наместено
Епа друг проблем си имаш, јас на windows 7 немав проблеми со 2те црни линии![]()
Ќе може, ја имам пробано на 5900Едно прашање за фудбал менаџер 2009. По што имам послаба графичка од препорачаната, дали ќе може играта да ја играм во 2Д (за 3Д знам дека не може) и да не ми сецка. Рамот ми е супер, ама графичката ме зеза...
Фала однапред...