Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Дали може да ја играм фифа 2007 во мрежа со другар ми ? ако може преку шо ?

so e toa patch?i kako moze da instaliram patch vo championchip manager ?

so e toa patch?i kako moze da instaliram patch vo championchip manager ?

Patch е додаток за одредени игри во кој се подобрени некои багови и може да има и нешто плус додадено. Ќе си побараш на www.megagames.com дали имаш пач за таа игра што бараш. Ако имаш, симни го најновиот што ќе го најдеш и инстлирај го. Инсталацијата е најпроста што може од типот NEXT, NEXT, Finish. После тоа верзијата на играта ќе ти се надгради со таа од пачот. Пример ако играта стандард е 1.0 а пачот е 1.4, после и играта ќе ти биде 1.4, што значи дека за да ја играш ќе треба да си најдеш крак за играта 1.4. :helou:

Не знам дали ова што го барам е за во оваа тема, ама ај да си ја испробам среќата.
Јас сум љубител на игрите Tomb Raider, и скоро сите продолженија ги имам свртено. Ама овај пат запнав кај Tomb Raider Legends негде 43-44 проценти и неможам да мрднам, има едно пајачиште, и никако не можам да го поминам. Ако има некој брат како мене љубител на Angelina Jolie да го има ова поминато ова, нека пиши слободно, ке му бидам благодарен доживотно!!!!
:salut:

Не знам дали ова што го барам е за во оваа тема, ама ај да си ја испробам среќата.
Јас сум љубител на игрите Tomb Raider, и скоро сите продолженија ги имам свртено. Ама овај пат запнав кај Tomb Raider Legends негде 43-44 проценти и неможам да мрднам, има едно пајачиште, и никако не можам да го поминам. Ако има некој брат како мене љубител на Angelina Jolie да го има ова поминато ова, нека пиши слободно, ке му бидам благодарен доживотно!!!!
:salut:
Повели.

Спуштив на торент игра(Drakan-Order of the flame).Стара у П.М. мислам 1999 е.
И почнува,излага главно мени,кога одам New game се рестартира машинава, а multiplayer си работи?Пробав и patch и game fix и пак ништо

Проба update да направиш на играта, и со новите fix-ови да ја средиш?

Ај да прашам.Имам еден проблем со ПЕС.После неколку одиграни натпревари, пример играм 3 натпревари и на четвртиот натпревар играта кочи на полувреме.Само на полувреме, пред да се појави менито за да продолжам во второ полувреме.Некој знае што е проблемот?:)

Ја инсталирав Supreme Commander (нешто како remake на една од најдобрите стратегии воопшто направени-Total Anihilation) и си бирам со која „раса“ ќе играм и поминуваат тоа зборувањата и клипчињата иде Loading се појавува мапата и паѓа играта. Има некој искуство со играва и со проблемов или ако знае некој начин да помогне. Читав на интернет за решенија и пишуваа повеќе луѓе дека имаат проблеми али немаше баш некое решение...

Леле има мноооогу пача, уште еден двд диск ќе треба да изрежам со пачови :) Нема врска и за тоа изгледа ќе чекам кејблтел :)
Фала :)

Симнав првиот пач што е најмалиот (други има по 400 мега) и симнав game fix и се среди, фала Мац :)
Бчера гледав пачовите да ги симнувам али не бев сигурен дали ќе се среди мислев да не не е цела инсталацијата што сум ја земал, да фалеле делови од играта зошто ми беше мн нелогично да извадат игра што не се пушта. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom