Помош и совети

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Епа пробај стави се на LOW и намали резолуција, ако оди подобро, значи слаб ти е компјутерот.

PRVO NE MOZAM NI DA NAMESTAM REZOLUCIJA KOCIT SAMO SO KE JA PUSTAM,TREBIT 1 sat so se velit da cekam,vtoro ako ne maximum barem minimum imam konfiguracija za ovaa igra.

И што ако со твојата графичка летала??

А процесорот и рамот, или тоа не ти е битно во животот? :)
LELE KOLKU PATI DA NAPISAM IMAM.

2GB RAM ddr2 800,320GB HDD,ATI3650 512 DDR2,INTEL PENTIUM D 3GHZ.

DRUGO SO DA NAPISAM.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не те прашувам што имаш, знам тоа.

Те прашувам како мислиш да играш ШТО БИЛО на Celeron процесор?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
E kaj E Celeron Procesor a i gta iv ja igrav na 1280 x 1024.

A i na everest gledam mi pisit Процесор: DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200)

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
Kaj FIFA 10 sto znaci legendary Mode???
Dali e toa postesko nivo (odnosno najtesko) od world class ili polesno??

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Aбе луге, ја имам Gta San Andreas, и кога одам да играм Start new game и играм, и кога сакам да снимам каде да одам?!! незнам како да снимам.
И уште нешто:
може некој да ми каже за глувчето како да биде направено, кога пукам нешто многу е глупаво.. ај некој нека ми каже плс!!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Aбе луге, ја имам Gta San Andreas, и кога одам да играм Start new game и играм, и кога сакам да снимам каде да одам?!! незнам како да снимам.
И уште нешто:
може некој да ми каже за глувчето како да биде направено, кога пукам нешто многу е глупаво.. ај некој нека ми каже плс!!
1. Како бе кај да сејфуваш, па нели после првата мисија со точаците, те носи у твојата куќа, колку што се сеќавам и има една флопи дискета и таму сејфуваш. Се ти е објаснето, само потруди се да разбереш.
2. Што е глупаво бе? :))))))))

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
како да ја играм quake 3 коа ја пуштам ми бара cd key. треба да се стави и крак или нешто друго?

Kajgana Shop

На врв Bottom