Помош! Дали сум бремена?

• Креатор на темата Креатор на темата virgо
  • Време на започнување Време на започнување
Прв пат слушам ова бог да чува некоја да забремени од рака,знам дека треба да капне а не да не капне
Обично од кур се забременува, ама можно е и од рака. Кога сака сака. Јбг.

Девојки,денес дечко ми пред да дојде кај мене,дома свршил,и притоа не ги измил рацете.Само ме допираше со неизмиени раце,па дали е можно да останам бремена(допирањето беше после 4-5саати откако го направил тоа).
да забремениш од валкани раце нема али некоја инфекција може да добиеш.

Девојки,денес дечко ми пред да дојде кај мене,дома свршил,и притоа не ги измил рацете.Само ме допираше со неизмиени раце,па дали е можно да останам бремена(допирањето беше после 4-5саати откако го направил тоа).
Можно е, ако донел полни раце сперма

Imav odnosi so decko mi, ne koristevme kondom bidejki znaevme deka nema nisto da napravime ..nikogas ne svrsi vo mene, no eve veke 8mi den mi docni ..imam krv otkoga ke otidam vo wc, a na uloskata imam kako kafen iscedok .. Mi treba ochajno vaseto mislenje..nikogas dosega mi nema docneto volkav period i me faka panika .. Da ne e nesto povrzano so predsemenata tecnost ili slicno ..

Imav odnosi so decko mi, ne koristevme kondom bidejki znaevme deka nema nisto da napravime ..nikogas ne svrsi vo mene, no eve veke 8mi den mi docni ..imam krv otkoga ke otidam vo wc, a na uloskata imam kako kafen iscedok .. Mi treba ochajno vaseto mislenje..nikogas dosega mi nema docneto volkav period i me faka panika .. Da ne e nesto povrzano so predsemenata tecnost ili slicno ..

Логично ми е некако ова задебеленово. :coffee:
Чукај си ја главата сега. ;)

Можно е 100'/,
Правец на гинеколог, не тука на форумов.

купи два различни теста и ќе бидеш на чисто

Дај боже да си, за да имаш памет за следен пат. [emoji16]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

има гинеколози, појди и ке ти утврдат дали си бремена или не!

било кои два, од апотека
различни
и 99 посто ќе знае дали е трудна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom