Помош: Барам софтвер

• Креатор на темата Креатор на темата anemane
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некоја програма што снима аудио, ама не од микрофон туку да го снима истото тоа што јас го слушам на слушалки? И ако може линк од истата...
Фала однапред
Има повеќе програми/начини да го направиш тоа, еден од нив ти е Winamp + Output plugin како овој Lame out

здраво,знае ли некој ваков програм или веп сајт за симнување песни од YouTube ама без видеото.Јас ја знам www.youtube-mp3.org ама у последно време се повеќе песни не дава да се симнуваат(Google Inc. doesn't want you to convert this video.Please sign a petition to change their mind:)...позз

JDownloader + симнува од секој фајлхостинг ,лично го користам и сум задоволен од програмчево .

keepvid.com е добар...

здраво,знае ли некој ваков програм или веп сајт за симнување песни од YouTube ама без видеото.Јас ја знам www.youtube-mp3.org ама у последно време се повеќе песни не дава да се симнуваат(Google Inc. doesn't want you to convert this video.Please sign a petition to change their mind:)...позз

http://www.dvdvideosoft.com/

YouTube Downloader! Можеш да си симнеш, да си конвертираш само аудио, да биде комплет, што ти душа сака. Ептен е едноставна за користење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom