Помош: Барам софтвер

Член од
10 јануари 2011
Мислења
86
Поени од реакции
41
Програм за скенирање на драјвери,т.е. да ги најде тие што фалат,а ми фалат за графичка..и по можност даможат да се данлоудираат.?
наједноставно, иди на сајтот на производителот за продуктот на кој што сакаш да ги провериш драјверите, и најверојатно ќе има опција за да провериш дали ти фали и/или ќе можеш да го упдејтуваш драјверот...

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Немаше ли тема еднаш за барање на програми? Ако имаше вметнета ја оваа, не знам неможев да ја најдам таа, не е битно.

Инаку, имам звучници стандард 5.1. Имаат само далинско и немаат физички копчиња (буферот тоа). На компјутерот ми се поврзани со тоа 3.5 џекот. Има ли програма со која можам да го стартнам тоа, без далинското?

Shockwave се ако значи нешто.. барав нешто на нивната страна али ништо..

Член од
24 јули 2011
Мислења
34
Поени од реакции
4
Немаше ли тема еднаш за барање на програми? Ако имаше вметнета ја оваа, не знам неможев да ја најдам таа, не е битно.

Инаку, имам звучници стандард 5.1. Имаат само далинско и немаат физички копчиња (буферот тоа). На компјутерот ми се поврзани со тоа 3.5 џекот. Има ли програма со која можам да го стартнам тоа, без далинското?

Shockwave се ако значи нешто.. барав нешто на нивната страна али ништо..
имас во самиот виндовс да го исконфигурирас ,но пред тоа провери дали ти цита дека имас аудио дривер ако не си заврсил работа мислам дека мозам да го средам тоа
п.с писи тоцно кој shockwave speakers 5.1 се звуцките пр гц-500.гц-600 и тн...

Член од
8 август 2012
Мислења
108
Поени од реакции
23
Луѓе ај ако може мала помош.Ми треба adobe acrobat,некоја постара верзија за XP виндоус.Значи битно ми е да е испробана дека работи и по можност со лиценца т.е крак.

Перформанси на компјутерот 2400 мхз,512 рам,200гб хард,ге форсе 5500 графичка.....Фала однапред

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.839
Поени од реакции
2.106
Може ли некој да ми каже некоја програма за конвентирање на DTS(mkv) audio vo AC3. Ми треба за конвертирање филмови.

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.649
Поени од реакции
7.490
Може ли некој да ми каже некоја програма за конвентирање на DTS(mkv) audio vo AC3. Ми треба за конвертирање филмови.
Види Пацеров дали ке ти заврши работа, ја го користам FLV to AVI али све живо може да учита за инпут а и за аутпут од медија, и тотално е фривар и чист софт.

Член од
8 август 2012
Мислења
108
Поени од реакции
23
Луѓе ај ако може мала помош.Ми треба adobe acrobat,некоја постара верзија за XP виндоус.Значи битно ми е да е испробана дека работи и по можност со лиценца т.е крак.

Перформанси на компјутерот 2400 мхз,512 рам,200гб хард,ге форсе 5500 графичка.....Фала однапред
Toлку нема никој да помогне????:(:(:(

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
MeGUI.
И туторијал би ти направил ама првин пиво.

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.649
Поени од реакции
7.490
Toлку нема никој да помогне????:(:(:(
За послаба машина Акробат 7цата барај ја, а за што ти треба? Aко ти е за принт to PDF т.е. ради writerot го бараш има и помали и фрее програмчиња за тоа како на пример CutePDF Writer.

П

Паган-др

Гостин
Со што симнувате во денешно време песни? Не ми кажувајте ЈуТјуб. На времето знам ги имаше Limewire, emule ли како да беа, ама се напунија со вируси тие...

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Дали има некоја програма што снима аудио, ама не од микрофон туку да го снима истото тоа што јас го слушам на слушалки? И ако може линк од истата...
Фала однапред

Kajgana Shop

На врв Bottom