Помош: Барам софтвер

• Креатор на темата Креатор на темата anemane
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ми прати линк или ако го има во компјутер да го аплоадира речников Magnum Soft Е и да ми прати линк по ПП, ќе ми заврши голема работа(y)

forumdzii malku pomos ako moze :) moze li nekoj da mi predlozi nekoja besplatna programa za snimanje od kompjuter ( screen record ) ama so zvuk ? blagodaram :))))

Дечки, ми треба програмче, да не биде многу комплицирано за користење.

Сакам да си дизајнирам кукички, интериер, екстериер, со размери.

Добро ај, може да биде комплицирано, само да можам да си „правам“ кукички/станови.

Фала. :)

Дечки, ми треба програмче, да не биде многу комплицирано за користење.

Сакам да си дизајнирам кукички, интериер, екстериер, со размери.

Добро ај, може да биде комплицирано, само да можам да си „правам“ кукички/станови.

Фала. :)

Google SketchUp, AutoCAD?

Google SketchUp, AutoCAD?

AutoCAD ми е некако многу сложено на прв поглед. ГуглСкечАп е предобро али и комплицирано и тоа. Немам толку нерви за такво. :D

Не ми треба за професионална употреба туку за „тепање досада“.

Најдев едно. http://www.floorplanner.com/
Супер ми е. :D

Фала tho

me interesira dali postoe nekoj program za podobruvanje na kvalitetot na audio snimka?

Софтвери за компонирање на музика, нешто како она што е моментално на google

me interesira dali postoe nekoj program za podobruvanje na kvalitetot na audio snimka?

Не, неможеш да го подобриш звукот ако изворот т.е. оргиналната снимка е лоша, можеби можеш шумот да го извадиш од позадина пример во Soundforge, ама квалитетот на звукот тешко, постојат методи на upsampling ама и за нив важи истото.

Ај малце попрезицен биди зашто ти треба таков софтвер и што сакаш да направиш?

Ај ако знае некој нека каже кај да најдам програм кој што зборовите од видеото ќе ги пишува во текст, нешто како transcript ?
:)

Текстот во букви ? Ај објасни ми малце поубаво па ќе ти кажам ;)

Ќе испадне нешто како lyrics, значи ја слуша тракава и ја пишува во текст :)
Автоматски неможе. Можеш ти со програма да ги направиш како превод. :) Инаку не е толку напредна технологијата...

Автоматски неможе. Можеш ти со програма да ги направиш како превод. :) Инаку не е толку напредна технологијата...

Јбг, сум ја преценил ја технологијава :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom