Помош: Барам софтвер

• Креатор на темата Креатор на темата anemane
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо, испадна дека фајлот е скениран, па не може ништо да се направи.:(

Е така, ќе направам само принт скрин на табелите што ми требаат да ги ископирам, читливи се таман, така најбрзо можам да завршам работа.:)

Ништо, испадна дека фајлот е скениран, па не може ништо да се направи.:(
Доколку сакаш да извадиш текстот(оној кој сакаш да го ставиш во word) кој е испечатен на лист а потоа скенирани, OCR(optical character recognition, прашај го на чичко google за софтвер) ти е решениеот.

A да не имате линк од некој асален OCR? Јас симнав некое, ама само првата страна ми ја конвертира.

Ми треба програма со која можам да ставам превод на некое видео и да станат еден фајл, значи преводот да биде дел од видеото. Фала :)

Пиши го истото на Google само на англиски и ќе добијаш 100000 начини.
Еве ти еден.

Ми треба програма со која можам да ставам превод на некое видео и да станат еден фајл, значи преводот да биде дел од видеото. Фала :)
Ај по кој знае кој пат

Ultra Video Joiner

Крајно едноставна е...

1 мислење, 1 тема, 1 поздрав :icon_lol:
Толку од тебе, а ? :)

eве едно програмче кое кога зборуваш на микрофонот ти го менува гласот,има неколку гласови за избор ,има дебел како на Big Brother ,тенок како на жена ,дете ,како на куче,телефон,робот...

4105_1.png

еве ја програмата http://www.screamingbee.com/product/MorphVOX.aspx

Имам едно видео на кое звукот премногу касни т.е размрдано е и не е синхроно ,па ако некој најде некое програмче малечко со кое може да го наместам звукот нека пише

eве едно програмче кое кога зборуваш на микрофонот ти го менува гласот,има неколку гласови за избор ,има дебел како на Big Brother ,тенок како на жена ,дете ,како на куче,телефон,робот...

4105_1.png

еве ја програмата http://www.screamingbee.com/product/MorphVOX.aspx
Веќе не се замарам :)

Здраво дечки, одлучив да правам хумористично видео со мој глас па сакав да прашам некој од вас дали знае како да го синхронизирам филмот?Дали имате некоја идеа за програма...Ве молам помогнете...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom