Полска поп ѕвезда - Библијата ја напишале пијаници

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Библијата пијаници, Куранот педофил, интересни се основателите на религиите.
СРАМ ти било! Заради коментаров посакувам да те затворат со неа сега! (колку и да ви е потребно)

Инаку он топик... вакви изјави има секојдневно и секаде ама па и самите не требало да дозволат т.е да дадат простор за вакви изјави на телевизија ако толку им сметаат :toe: значи ако утре недајбоже скиентолозиве навалат и станат доминанти и ја исчитаат темата на форумов има да скапеме дека сме кажале дека хабард бил психопат (впрочем сега лесно е да се докаже... што се вика до вчера бил жив) а за останатите свети книги... незнаеме како било, простор за шпекулации и брз јазик има...

СРАМ ти било! Заради коментаров посакувам да те затворат со неа сега! (колку и да ви е потребно)
.

нема да му е лошо да го затворат со неа:smir:

Кога почнува да се слуша и се дава публицитет на вакви деградирани личности ,треба да се испитува интеленгецијата на тие што слушаат и читаат ваквите личности.

Кога почнува да се слуша и се дава публицитет на вакви деградирани личности ,треба да се испитува интеленгецијата на тие што слушаат и читаат ваквите личности.
Исто и со публицитетот и прашината крената со карикатурата од Данска! :toe:

Исто и со публицитетот и прашината крената со карикатурата од Данска! :toe:
159628_large.jpg

Мислиш на оваа карикатура
или можеби оваа
Mohammedcartoons.jpg

Ауф, некоја цицлеста будала на телевизија треснала глупост и вие христијанчињата многу се навредивте. Милијардите христијани низ светов не можат да спијат поради оваа тешка навреда и клевета. :tapp:
Случајов ме потсеќа на гневот на муслиманите после објавувањето на карикатурата на Мухамед, демек навреда било, уствари си играат бајрам со мозокот, слично како Полјациве во овој случај.

полјаците тонат во фашизам
прво забранија децата да носеле маички со слика на Че и петокраки и драпешници
вака како тргнале прашање на ден е кога сето тоа ќе се сврти како контра ефект
кога нешто забрануваш значи криеш нешто - не си чесен
секогаш така се толкува - и во најголем број случаи испаѓало дека сомнежот е оправдан

Типката е тешка курва што да се очекува од неа? Кон ваквите личности во мене се јавува нехристијанска садистичка потреба за мачење и можеби би го сторила тоа ако знам дека ке и дојде паметот , поради неа, ама нека ужива уште некои триесетина години, не се валкам со неа друг ке ја мачи..

За ова у затвор ке оди ?!?! И после муслиманите биле лошите момци....

Кога можат во тие земји да казнуваат ради навреда врз основа на сексуална определба...што да не и ради навреда врз друга основа :toe:

Типката е тешка курва што да се очекува од неа? Кон ваквите личности во мене се јавува нехристијанска садистичка потреба за мачење и можеби би го сторила тоа ако знам дека ке и дојде паметот , поради неа, ама нека ужива уште некои триесетина години, не се валкам со неа друг ке ја мачи..

Типично „христијанско“ мислење, како што мислеле и правеле во среден век. Обожавам вакви „христијани“, полни со љубов.

Ауф, некоја цицлеста будала на телевизија треснала глупост и вие христијанчињата многу се навредивте. Милијардите христијани низ светов не можат да спијат поради оваа тешка навреда и клевета. :tapp:
Случајов ме потсеќа на гневот на муслиманите после објавувањето на карикатурата на Мухамед, демек навреда било, уствари си играат бајрам со мозокот, слично како Полјациве во овој случај.

Глупост до глупост.Кога секој за некакви изјави би бил осудуван, учесници на форумов не би имало.
Демокративе ги осудија исламистите што се закануваа за Сатански стихови и др. работи а ваму глупостите продолжуваат да течат.
Господе спаси ме од ваквата демократија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom