Чек сега Сталин бил десничар или ова ЈАК режим е некој твоја кованица?![]()
па ако не беше десничар немаше да ја добие војната. Нема врска ленинизмот со оваа левица што е присатна во капиталистичкото општество.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чек сега Сталин бил десничар или ова ЈАК режим е некој твоја кованица?![]()
У јеботе, сите комунисти биле десничарипа ако не беше десничар немаше да ја добие војната. Нема врска ленинизмот со оваа левица што е присатна во капиталистичкото општество.
Види не сум знаел дека само со режим светот оди напреТ![]()
Не ја врти темава накај историја!Влад тепеш и крилатите хусари? Немаш читнато историја? Ако спречија еднаш, ќе спречат и пак...
Затоа напред во 22 век...И ова е за тебе добро? Вакво враќање во среден век?
У јеботе, сите комунисти биле десничари![]()
штом викаш така прати ја Кина, за неколку години кога ќе биде економија број еден
Светот иде со режим напреД сакал ти нејкел. Само нема да иде со хипи конзумеристички педерски сите луѓе се еднакви само некои се екстра специални осим белите мужи -режим што засега до мене...Види не сум знаел дека само со режим светот оди напреТ![]()
Добрата организација го прави системот функционален. Никој не спори дека Тито имаше добра организација. Да немаше, Полог и Пелагонија ќе ја ранеа Москва. После Тито целосен политички потоп.Види не сум знаел дека само со режим светот оди напреТ![]()
Добрата организација го прави системот функционален. Никој не спори дека Тито имаше добра организација. Да немаше, Полог и Пелагонија ќе ја ранеа Москва. После Тито целосен политички потоп.
Трескаат глупости. Ја не сум со нив.
пи.ес. Самите комунистички општества беа доста конзервативни.
Светот иде со режим напреД сакал ти нејкел. Само нема да иде со хипи конзумеристички педерски сите луѓе се еднакви само некои се екстра специални осим белите мужи -режим што засега до мене...
Замисли, Словачка може и да ти ги гарантира сите нормални слободи и со помош на разумни механизми да не си дозволи наплив од нинџиЗатоа напред во 22 век...
![]()
![]()
![]()
Во цела искреност оригиналните марксистички идеали се косат со целата социофилозофскаа догма на либтардите со инклузивно оштешство итн итн...кажи ми ти дамблдор што трескаме? Ја не споредувам либтардизам со марксизам и ленинизам. Он нема елементарно познавање дека таа левица во источниот блок не е иста како западната модерна елџибити левица.
Стев е комедија. Сталин е самата дефиниција на комунизмот и економската левица (т.е. командната економија). А војната ја доби и со помош на САД и Британија. Му испраќаа пушки, муниција и оклопни возила. Плус му беше симната Јапонија од терет. Но никој не може да го занемари отпорот кој го пружи црвената армија. Само имаа помош.кажи ми ти дамблдор што трескаме? Ја не споредувам либтардизам со марксизам и ленинизам. Он нема елементарно познавање дека таа левица во источниот блок не е иста како западната модерна елџибити левица.