Го прочитав и пак ќе те цитирам,ваква таква мене ми се свиѓа политиката на СДСМ,подобар живот живеев кога они беа на власт.
Абе добро тоа, убаво ти беше тебе и на други поединци, но му беше неубаво на поголемиот дел од народот, па затоа дојде до промена.
Затоа реков треба доста личности од таму да се истребат за да се вратат во нормала Сдсм. Никола Поповски не беше будала шо си се тргна настрана.
не се бунете одма и сдсм би го правеле истото.па мајка му стара викаат позајмивме од другите земји авиони за против пожар,што не набават барем еден авион не гледаат дека пожари се стварат летно време.тие ќе ми трубат на глава еу нато,стадиони,базени,незнам што курци палци.леб сака народот ко ќе излезиш да касниш да се напијаш како човек и работа,а не стадиони.јас незнам што народ сте стока животни од мали нозе само секс и политика за ништо друго не ве бива за к не ве бива и тука ќе ми солите мене или на други памет,сега било добро вчера било добро.па се знае дека тие кои се за сдсм одредени личности му било добро за нивното владеење,или обратно за вмро истото.затоа место капчиња знамиња партиски фатете се за работа и олабаветеја тастатурата малку зш гледам немате грамче мозоче политичариве алал да му е успеваат да ве заведат уште гз да ви побарат и се ќе биде како што треба.ако се лутите нека ви стои:smir:
Колку што остварија од преродбата толку и од оваа глупа изборна програма