Политички случувања во Србија: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dumbledore
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некој кој знае, да ми објасни која е фората со ова чаци/ќаци?? Од кај произлезе тоа?
Не знам зошто ама многу ма нервира ова чаци.Иначе колку се имаат замразено србиве меѓу себе тоа е страшно.Бетар од нас се.

Не знам зошто ама многу ма нервира ова чаци.Иначе колку се имаат замразено србиве меѓу себе тоа е страшно.Бетар од нас се.
Јас тоа чаци, чаци веќе пола година го слушам и никако да дознаам што тоа значи, односно од каде излезе. Знам дека "чаци" ги викаат поддржувачите на Вучиќ, ама чаци како збор има значење некое, од каде го извадија тој термин

Јас тоа чаци, чаци веќе пола година го слушам и никако да дознаам што тоа значи, односно од каде излезе. Знам дека "чаци" ги викаат поддржувачите на Вучиќ, ама чаци има значење некое, од каде го извадија тој термин
Нели ти е полесно да изгуглаш :rolleyes:

Чаци е исто ко нашето НМA Разлика. Место ИМА, некој неписмен го пишал НМА. Така и ова место џаци = ученици, пишал чаци.

У глобала истата комуњарска пропаганда ја гледам одново, флешбекови идентични.

Последно уредено:
Јас тоа чаци, чаци веќе пола година го слушам и никако да дознаам што тоа значи, односно од каде излезе. Знам дека "чаци" ги викаат поддржувачите на Вучиќ, ама чаци како збор има значење некое, од каде го извадија тој термин

I mene me kopkashe :D znaev deka e neshto od nivniod zbor za studenti / uchenici, ama tuka ubavo e objasneto.

Чаци е исто ко нашето НМA Разлика. Место ИМА, некој неписмен го пишал НМА. Така и ова место џаци = ученици, пишал чаци.

У глобала истата комуњарска пропаганда ја гледам одново, флешбекови идентични.
Ѓ бре Ѓ
:facepalm:
чаци низаеден!

Да беше сега во Србија, дневници ќе лапаше!
Може и нешто друго у чациленд.. :rolleyes:
Da bevte vo Turcija, sega ke se radvavte oti vi ja namalija kaznata i ke izlezite od zatvor za 120 god namesto za 135 godini :rolleyes:.
Dodusa poarno od toa da bevte vo Ukraina. Sega najverojatno ke vi pravea tri godini pomen :D

Da bevte vo Turcija, sega ke se radvavte oti vi ja namalija kaznata i ke izlezite od zatvor za 120 god namesto za 135 godini :rolleyes:.
Dodusa poarno od toa da bevte vo Ukraina. Sega najverojatno ke vi pravea tri godini pomen :D
Вечен непребол ќе ти остане што дпмне-овскиот Рајх не ви траеше колку овој на Вучич!
Mad Look GIF by NBC

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Вечен непребол ќе ти остане што дпмне-овскиот Рајх не ви траеше колку овој на Вучич!
Mad Look GIF by NBC
Некоја година разлика. Безначајно. И вмровскиот рајх не почна после 20 години дремење во опозиција и ребрендирање од радикали во напредњаци. Плус беше во етнички нехомогена држава. Така да, може само да учи пичкоустиот!

Некоја година разлика. Безначајно.
Епа при крај веќе апла 22 годишни министри нашмркани со к*рви им правеа сообраќајки...
Стајковци со кинеската настреш... пардон обиколница..

Уште некоја година ако останеа.. ене ти ја Србија за пример ^

Епа при крај веќе апла 22 годишни министри нашмркани со к*рви им правеа сообраќајки...
Стајковци со кинеската настреш... пардон обиколница..

Уште некоја година ако останеа.. ене ти ја Србија за пример ^
Нема Диме 22 бе, само личи така. :D

Mad Look GIF by NBC
Bi trebalo dosega da sfatis deka ne se raboti tuka za DPMNE. Da ne me sfatis pogresno no smetam deka si daleku pointeligenten od random sarenokurtonec ili po novo levicar. Sega ako ti e seedno ili ne ti preci da te stavaat vo ist kos so ova trkaloto @Mud toa e vekje drugo.

Последно уредено:
  • Хаха
Reactions: Mud

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom