Политички случувања во Србија: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dumbledore
  • Време на започнување Време на започнување
Не треба да биде пролеена ничија крв посебно не измеѓу еден ист народ
Ne se ist narod, ili isti se kolku Makedonec po nacionalnost sto e ist so severdjan po nacionalnost. Ti se smetas deka si ist narod so nekoj sto se izjasnil za severdjan po nacionalnost ?
Zal ke ti bidi za takov nekoj ?

Тоа може дека на мајка ти и се качуваат, па мислиш дека сите се бугари.
Може не си, но само ти и бугарите од уста не вадите демографија, ако кокошката кокодака, кокошка е.

Тоа може дека на мајка ти и се качуваат, па мислиш дека сите се бугари.
Aj aj, ti kazav jas, sledniot post kade negiras makedonska istorija i tolku ke ti bidi. Ne ste bas na dobar glas tuka. Da ne mislis zaboraviv :sneaky:

Може не си, но само ти и бугарите од уста не вадите демографија, ако кокошката кокодака, кокошка е.
Тебе одамна ти кажав дека си глуп за такви теми, нема шо на таа тема да влегуваш, за тебе тоа е кванта физика, има луѓе со кои таму се дискутира , не се мешај во секоја манџа.
Автоматски споено мислење:

Aj aj, ti kazav jas, sledniot post kade negiras makedonska istorija i tolku ke ti bidi. Ne ste bas na dobar glas tuka. Da ne mislis zaboraviv :sneaky:
Еве нема да спијам вечер.

Тебе одамна ти кажав дека си глуп за такви теми, нема шо на таа тема да влегуваш, за тебе тоа е кванта физика, има луѓе со кои таму се дискутира, не се мешај во секоја манџа.
Класична комуњарска и бугарска логика, од типот, не разговарам со тебе не си ми ниво, мрш бре таму, од такви како тебе сме тука, што сеуште ви ќутиме, имаш дома закачена диплома од мики маус факултет финансиран од професор Вазелин Малинов? браво царе :love: :aplauz: :aplauz: паметниот он на дедо Стилијан Петров.

Државата им е на раб на граѓанска војна, најмалку што им треба се некои поголеми проблеми, а камоли жртви.

Почнуваат некои провокации, поситни инциденти.

Полиција со проценка од 107к. Добро, јасно е дека ова се глупости.

Сигурно преку 300к луѓе се појавија денес на разни локации.

Ова ако не е народ не знам што е, ми е гајле и за Вучиќ и за сите ама овој подвиг што го направија во Србија е за почит, кај нас живи луѓе горат, со прст не мрднавме за ништо, денес 100 души немаше во Битола за протестот против депонијата, кафичите преполни

@Nikola Knez ajde bidi maz, izedi gomna za Makedoncite i makedonskata istorija pa da vidime kolku vreme ke ti treba da kreiras nov profil.
Sto rece Goce Delcev sto e, Makedonec ili bugarin ?
Србин :vozbud:
Фактот дека Бугари ви шетаат во глава на тема политика во Србија, докажува колку сте глупи и патите од комплекси, толку.
Ако имате на темава да кажете нешто, ако не мрш.

Класична комуњарска и бугарска логика, од типот, не разговарам со тебе не си ми ниво, мрш бре таму, од такви како тебе сме тука, што сеуште ви ќутиме, имаш дома закачена диплома од мики маус факултет финансиран од професор Вазелин Малинов? браво царе :love: :aplauz: :aplauz: паметниот он на дедо Стилијан Петров.
Лекови не си земал денес, пациенту.

Србин
Фактот дека Бугари ви шетаат во глава на тема политика во Србија, докажува колку сте глупи и патите од комплекси, толку.
Ако имате на темава да кажете нешто, ако не мрш.

Лекови не си земал денес, пациенту.
Не сум ти ниво, неможам да разговарам со вас ваша милост.

Ова ако не е народ не знам што е, ми е гајле и за Вучиќ и за сите ама овој подвиг што го направија во Србија е за почит, кај нас живи луѓе горат, со прст не мрднавме за ништо, денес 100 души немаше во Битола за протестот против депонијата, кафичите преполни
Ti kako pripadnicka na SDSM, so clenska so se, treba posledna da se bunis za se so se desavase duri bese SDSM na vlast

Од вморони како тебе и брмбрм поголеми блгари здравје.
Вие во сдс сте блгари со тапија, бркајте си ја мувата од главата колку сакате, сите веќе ве знаат.
Бурцелозна меѓународна клика;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom