- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 18.042
- Поени од реакции
- 21.034
Смени го диоптеротпа не гледам некои сериозни луѓе да ги поддржат. Нема ни воздрасни освен Коштуница од геријатрија што го собрале.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смени го диоптеротпа не гледам некои сериозни луѓе да ги поддржат. Нема ни воздрасни освен Коштуница од геријатрија што го собрале.
Ne bas tuku posledicite od taa vasa ekskurzija.Се ќе пројде, ама болката по Грујо во Ротино никогаш.
многу сте паднати на хајпот дојче веле, независен, фронтлајн, радио слободна европа и други. Освен нелагодност за цивилите моментално нема никаква закана за поредокот ни па за власта на Вучиќ.
Tolku narod a nikoj ne znae koj treba da go zameni Vucic posto opozicijata neli beter i od nego e .
Jebe lud zbunjenog rabotata![]()
Jaka logika. Sam si ja palis kukjata a uste nemas najdeno kade ke zivees ili alternativata e mnogu polosa. Toa e taa poznata sarenokurtonska logika.Пошто нема кој да го смени треба да си ќутат? Па не функционира светот така.
Vakvi raboti vrvat vo banana drzavi.
Jas uste ne gubam nadez deka krv ke padni, sarenokurtonska krv da bidam poprecizen.Па каков претседател, таква држава.![]()
Не треба да биде пролеена ничија крв посебно не измеѓу еден ист народJas uste ne gubam nadez deka krv ke padni, sarenokurtonska krv da bidam poprecizen.
Грујо вака така ама повеќе народ собра од овие сега у Белград.Се ќе пројде, ама болката по Грујо во Ротино никогаш.
Jaka logika. Sam si ja palis kukjata a uste nemas najdeno kade ke zivees ili alternativata e mnogu polosa. Toa e taa poznata sarenokurtonska logika.
Inaku vo svetot, barem vo poozbilnite drzavi ovie dosega ke gi imaa podmackano gusenicite od policiskite transporteri i toa oddozdola. Vakvi raboti vrvat vo banana drzavi.
Грујо вака така ама повеќе народ собра од овие сега у Белград.
Jas uste ne gubam nadez deka krv ke padni, sarenokurtonska krv da bidam poprecizen.
Кој си ти имбецил.Jas uste ne gubam nadez deka krv ke padni, sarenokurtonska krv da bidam poprecizen.
Ti bugar da kjutis, uste ne ste vo ustavot vlezeni .Кој си ти имбецил.
Nemaat ?А кој те излажа дека имаш куќа?
Тоа може дека на мајка ти и се качуваат, па мислиш дека сите се бугари.Ti bugar da kjutis, uste ne ste vo ustavot vlezeni .
Потпишувам.Грујо вака така ама повеќе народ собра од овие сега у Белград.