Политички случувања во Србија: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dumbledore
  • Време на започнување Време на започнување
многу сте паднати на хајпот дојче веле, независен, фронтлајн, радио слободна европа и други. Освен нелагодност за цивилите моментално нема никаква закана за поредокот ни па за власта на Вучиќ.

Вучич направи многу инфраструктурно, поготово она што го гледаме странците со око и кога одиш транзит. Али наплаќа дебела маржа за тоа. Се останато му е бофал ама буквално се. Од корупција и криминал до медиуми и култура. Овие протести по мене се залудни пошто немаат никаква валидна поддршка од странски фактори. Не се бутка некој што има апсолутна власт 15 години со перформанси и хорчиња. Секогаш може да донесе повеќе од Косово и Република Српска и да ги плати со народни пари автобусите и сендвичите. Уживај си, со ваква килава непостоечка опозиција и без никаква странска поддршка, не паѓа Вучич уште 10 години.
Автоматски споено мислење:

Tolku narod a nikoj ne znae koj treba da go zameni Vucic posto opozicijata neli beter i od nego e .
Jebe lud zbunjenog rabotata :pos:

Пошто нема кој да го смени треба да си ќутат? Па не функционира светот така.

Пошто нема кој да го смени треба да си ќутат? Па не функционира светот така.
Jaka logika. Sam si ja palis kukjata a uste nemas najdeno kade ke zivees ili alternativata e mnogu polosa. Toa e taa poznata sarenokurtonska logika.
Inaku vo svetot, barem vo poozbilnite drzavi ovie dosega ke gi imaa podmackano gusenicite od policiskite transporteri i toa oddozdola. Vakvi raboti vrvat vo banana drzavi.

Jaka logika. Sam si ja palis kukjata a uste nemas najdeno kade ke zivees ili alternativata e mnogu polosa. Toa e taa poznata sarenokurtonska logika.
Inaku vo svetot, barem vo poozbilnite drzavi ovie dosega ke gi imaa podmackano gusenicite od policiskite transporteri i toa oddozdola. Vakvi raboti vrvat vo banana drzavi.

А кој те излажа дека имаш куќа?
Автоматски споено мислење:

Грујо вака така ама повеќе народ собра од овие сега у Белград.

Ни на сон, математички е невозможно.

Грујо вака така ама повеќе народ собра од овие сега у Белград.
Потпишувам.
Нема ништо подобро од митинг на Грујо, тој во Скопје 2016 беше супер, само се сеќавам тие од српската партија дваесетина лигуши во првиот ред ја испоганија цела атмосфера со нивната тробојка.
Кореографијата ја уништија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom